cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vuoden 2012 parhaat askartelut

16 kommenttia

Hyvää uutta vuotta! Ennen uusiin askarteluihin siirtymistä vielä kuitenkin pieni kurkkaus viime vuoteen. Kuten moni muukin, minäkin innostuin tekemään taas listauksen viime vuoden lemppariaskarteluistani. Viime aikoina on tullut tehtyä niin sekalaisesti kaikenlaisia askarteluita, että en tehnyt listaa pelkästään korteista ja skräppäyksistä, kuten viime vuonna, vaan otin kaikki askartelut saman listan alle.

Vertailun vuoksi vanhat listani:
vuoden 2011 kivoimmat skräppäykset
vuoden 2011 kivoimmat kortit
vuoden 2010 kivoimmat skräppäykset ja kortit

Viime vuonna tuli skräpättyä aiempia vuosia vähemmän. Kortteja ja minialbumeita sen sijaan syntyi paljon. Top-12 listauksen tekeminen oli kuitenkin liian vaikeaa, joten tästä tulikin top-15. Luonnollisesti uusimmat askartelut tuntuvat kivoimmilta alkuvuoden juttuihin verrattuna, mutta yritin kuitenkin ottaa listaan myös vanhempia tuotoksia. Tässä siis listani, satunnaisessa järjestyksessä:

vuoden_2012parhaat_askartelut

1. Söpöt pienet lahjarasiat tulitikkurasioista Nämä pienet rasiat olivat yksi mun suosikkiprojekteista tehdä! Kertoo jotain, että tein ensin yhden lahjaksi, mutta sitten tein toisen myös itselleni, koska en olisi muuten raaskinut luopua toisesta, heh. Tykkään näiden väreistä, pikkuruisesta koosta ja kivoista valokuvista, joita on rasioiden sisällä.
2. Tales from the forest -minialbumi Tämän albumin kanssa näin paljon vaivaa, mutta lopputulos oli kyllä sen arvoista. Oli ihana leikkiä värisuihkeilla, musteilla ja leimasimilla. Samanlaista tunnelmaa, kuin tässä, haluaisin muihinkin askarteluihini.
3. Viikko lokakuussa -minialbumi Tässä albumissa onnistuin mielestäni hyvin väri- ja paperivalinnoissa. Tykkään kirjan erilaisista tekstuureista niin koristeissa kuin papereissakin. Tätäkin kirjaa tuli työstettyä pitkän aikaa vaihe vaiheelta, mutta tekeminen oli tosi kivaa, kun lisäilin juttuja kirjaan aina kerros kerrokselta.

4. Minä 31 -digiskräppisivu Pitihän sitä saada yksi digileiskakin mukaan. Tykkään tän aiheesta, väreistä ja asettelusta. Digiskräppäystä pitäisi ehdottomasti harrastaa taas enemmän.
5. Stay openminded -skräppisivu Tässä leiskassa tykkään väreistä, aiheesta, tyhjästä tilasta, kukista ja maaliroiskeista.
6. Mun uniformu -skräppisivu Tämä on ehkä yksi mun lempparileiskoista ikinä. Tässä yhdistyy paljon eri värejä ja tekstuureita melkoiseksi väripläjäykseksi, mutta semmoisesta minä juurikin tykkään!

7. Tallinna mustavalkoisena -minialbumi Tämä on aika erilainen kuin muut minialbumini, tämä on ehkä astetta tyylikkäämpi ja hillitympi. Tässä oli mukavaa, kun monet valokuvailuistani pääsivät kunnon käyttöön. Tykkään myös, miten koko kirjan läpi on yksi selkeä ja yhtenäinen tyyli.
8. Hello friend -kortti Tykkään tämän kortin yksinkertaisuudesta. Kortin juju on osittain irtileikatut taustapaperin perhoset.
9. Paperikuusi Fiskarsin sydänleikkurilla Tämän paperikuusen kanssa onnistuin mielestäni tosi hyvin ja olen aika ylpeä keksimästäni ideasta sydänleikkurin käyttöön. Lopputulos on tyylikäs ja hieno.

10. Paperiset Halloween-kurpitsat Tähän listaan olisi oikeastaan päässyt aika monikin Fiskarettes DT-työ, mutta ihan kaikkia ei sentään viitsi laittaa. Näiden kurpitsojen kanssa puuhastelin pitkään mm. teknisen puolen kanssa ja näistä tulikin juuri sellaiset kuin olin ajatellutkin, joten näiden valmistuessa tuli aika voittaja-olo. Plus koristeena pöydällä ne olivat hurjan söpöt.
11. Ystävänpäiväkortit ja digisetti Ystävänpäiväkortit olivat minulla viime vuonna hyvinkin yksinkertaiset, vain pelkät tulosteet koneella suunnittelemistani korteista, kuitenkin omaa digisettiä käyttäen. Tuo digisetti onkin ollut koko vuoden blogini suosituin postaus ja vuoden loppuun mennessä tuota settiä oli ladattu 1600 kertaa! Aivan hurjaa!!
12. Pieni ja värikäs minialbumi Tämän minin värimaailma on niin minun mieleeni. Kunnia kuuluu kyllä ihanille papereille.

13. Äitienpäiväkortti Olen tehnyt niin paljon kortteja, että vain muutaman suosikin valitseminen teki vaikeaa! Tykkään kukka-aiheisista jutuista, joten tämä on kyllä ehkä yksi suosikeistani sillä saralla.
14. Värikäs ja runsas kortti Tässä kortissa on mielestäni hyvin esillä sitä mun normaalia korttien runsautta. Värimaailma on kuitenkin se, mikä on tässä mun mielestä parasta. Vihreää ja pinkkiä ei vaan voi vastustaa.
15. It’s a party -kortti Tässä kortissa onnistuin mielestäni hyvin. Kortti on yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen ja hauska. Kuvittelin tämän värimaailman olevan mulle vaikea, joten yllätin kyllä itseni tämän kanssa.

Translation:

Here are my favourite crafts from year 2012. The text links above take you to the original posts.

16 thoughts on “Vuoden 2012 parhaat askartelut

  1. Kerrassaan ihania! :)

  2. Sä olet ihanan inspiroiva! Joka päivä odotan onko Anski laittanut jotain uutta blogiin :)

  3. Aivan ihania tosiaan, tykkään sun tyylistä tosi paljon!

  4. Taivas nämä ovat hienoja ja musta tuntuu että listasta puuttuu vielä monta ihanaa. Sulla on uniikki tyyli, joka kyllä kiehtoo minua!

  5. Upeita töitä kaikki:) Inspiroivaa tätä vuotta!

  6. Ihana tuo digileiska, sitä en muistakaan nähneeni aiemmin. Pikkukuvasta en huomannut ollenkaan ettei se ole paperinen, sen verran sulla sama tyyli pysyy koneellakin =) Kaunis kavalkadi, tämän vuoden askarteluja odotellen!

    • Digileiska onkin jo maaliskuulta. Ja joo, näyttää kyllä noin pienessä kuvassa yllättävän paperiselta, kun koneella kirjoitettu journalingtekstikin menee niin pieneksi :) Ja kiitos!

  7. Voi miten kauniita, sulla on ihana askartelutyyli!

  8. Nämä on kyllä ihan mahtavia kaikki! Metsämini on aiheensa ja toteutustapansa ansiosta erityissuosikkini <3

Jätä kommentti