cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Esittelyssä Kuopion askartelukaupat: Tiimari

16 kommenttia

Juttusarja, jossa perehdyn Kuopion askartelukauppojen tarjontaan, jatkuu! (ensimmäisen osan näet täältä) Koska itse harrastan eniten skräppäystä, korttien ja korujen tekoa, käsittelee tämä juttusarja kauppoja pääasiassa näistä näkökulmista! Nyt vuorossa Tiimari!


Tiimari Kuopio, Haapaniemenkatu 28, 70110 KUOPIO
Avoinna: ma-pe 9-19, la 9-16

Keskustan Tiimarin lisäksi Kuopiossa on kauempana Tiimarit myös Citymarketin ja Euromarketin luona. Keskityn nyt kuitenkin tässä jutussa keskustan Tiimariin. Kuten monessa muussakin Tiimarissa, suurin osa kaupan pinta-alasta on juhlatamineita ja sisustustarvikkeita. Askartelutarvikkeille on kuitenkin oma nurkkauksensa, vaikkakin tuntuu että paperiaskartelutarvikkeita on vuosi vuodelta vähemmän.

Askartelulle pyhitetyn nurkkauksen lisäksi liikkeestä kuitenkin löytyy aina paljon sesonkien mukaisia askartelutarvikkeita, kuten esimerkiksi nyt pääsiäisen aikana löytyy paljon kevät- ja pääsiäismatskuja.

Tarroja ja koristeita löytyy. Perustarroja oli vielä muillakin seinustoilla näiden lisäksi. Tässä mm. noita skräppäyspapereita. Niissäkin on jonkinverran vaihtelua, nyt löytyi mm. kivaa glitterpaperia, jota tuli käytettyä pääsiäiskorteissa.

Fiskarssin saksia ja leikkureita löytyy kunnon arsenaali.

Peruspahvit ja maalit tulee usein hamstattua täältä. Ja värivalikoima onkin laaja. Kuvissa näkyy vain osa.

Helmiä on tosi paljon ja näitä on vielä enemmän kuin aiemmin, huippua!

Lisäksi löytyy perustarvikkeita, kuten liimoja, teippejä, sekalaisia papereita ja muutamia tekstileimasimia. Myös nauhoja.

Joku mainitsikin jo näistä American Craftsin tuotteista että niitä oli tullut Tiimareihin Suomeen. Ja kappas, kylläpäs meidänkin Tiimarista niitä löytyi! Itseltä löytyi jo ennestään noita oikeanpuoleisia kukkasia, joten kassalle multa lähti keskimmäiset pahvikuviot. Sekä näiden lisäksi isot kasat pääsiäiskorttitarpeita. :)

16 thoughts on “Esittelyssä Kuopion askartelukaupat: Tiimari

 1. Mitä, Tiimareissa American Craftsia? Pitänee käydä kurkkaamassa, löytyykö täältäkin… :)

 2. Minuakin yllätti jälkimmäinen… Käyn tosi harvoin Tiimarissa tai Sinooperissa, mutta sinun valokuvissasi ne näyttävät hyviltä :)

 3. Tiimareissa Amercan Craftsia?! Huh!

 4. Joo nyt pääsit kyllä yllättämään meikäläisenkin. :) Pitänee heti tilaisuuden tullen poiketa katsomassa omassa lähiTiimarissa.

 5. Ei Tiimareissa kyllä laajemmin tollanen valikoima ole, eilen juuri poikkesin Tampereen yhdessä Tiimarissa! Taitaa olla hyvä sisäänostaja teilläpäin! :-)

 6. Joo, ei meidänkään pienestä surkeasta tiimarista tuollaisia valikoimia löydy! Hmpf! Ja sinooperikin on meillä niin pieni että sinun kuvien rinnalla kalpenevat molemmat liikkeet.

 7. Mitämitä, et oo kertonut että Tiimarista saa American Craftsia! Onko sitä isommatkin valikoimat, vai pelkästään nuo kuvassa näkyvät jutut?

 8. Juu ei, en ole Tampereen seudun Tiimarissa nähnyt tuollaisia valikoimia papereita tai leikkureita. Veskassa on ehkä kaksi kappaletta Fiskarssin saksia…

 9. Teillä on paaaaljon parempi Tiimari ku meillä ;) Munki täytyy lähtiä kattomahan tuata AC:n valikoimaa…

 10. Nää kuvat on kyl niiin herkullisia! non-skräppääjänäkin tekis mieli mennä hivelee noita papereita sun muita ja ostaa ne kaikki ihan vaan sen takia, ko ne näyttää niiiin kivalta.

 11. Joo, eli pelkät kuvassa näkyvät American Craftsin tuotteet oli ainakin tuolla meidän Tiimarissa. Mutta tiedäppä sitten jos vaikka tulisi lisääkin jos porukka niitä innolla ostelee, toivotaan! :)

 12. hei, toiset yrittää olla ostolakossa ja sinä saat tiimarinkin näyttämään näin houkuttevalta!

 13. Voihan! Allekirjoittaneella saattuu olemaan Tiimari alle kilometrin päässä, ja hän taitaa ottaa nyt sutilähdöt pyörällä sinne. :——) Jos meidänkin Tiimarista tuollaisia ihanuuksia löytyy, niin pitää kyllä käydä siellä useamminkin. 8)

 14. maikko: voi ei :D
  Anniska: kiva juttu :) löytyikö sieltä tiimarista löytöjä? :)

 15. Onko Tiimarissa myytävänä muotteja ja kipsiä et vois tehdä kipsikoristeita. Maalaisin ne sitten, että saisin niistä kauniita oman mielen mukaisia koriste-esineitä.
  Onkohan ne kalliita? Missä hinnoissa ne suurinpiirtein pyörii? Olen yrittänyt googlettaa mut missään ei löydy mitään hintoja ja vähän mainostavat tuotteita. Mut teillä kokeneimmilla askartelijoilla on varmasti paljon tietoo näistäkin asioista ja hyviä vinkkejä antaa tällaiselle aloittelijalle, joka vasta rupeaa yrittämään mitä sais aikaiseksi.
  Vai missä näitä tuotteita täällä Kuopiossa on myytävänä? Kohtuu hinnoin. Jolla on kova into päästä askartelemaan ja saada uusia koristeita itselle ja vaikkapa lahjaksi.

  • En tiedä tiimarin valikoimista löytyykö sieltä kipsiä. Ei ole tullut katsottua sillä silmällä tuon osaston valikoimia, kun ei ole tullut itse tehtyä, joten hinnoistakaan en osaa sanoa! Mikäli tiimarista ei löydy, niin kannattaa käydä vilkaisemassa myös Askartelukulmasta ja Sinooperista, niistä veikkaisin että melko varmasti löytyy. Myös Clas Ohlson kannattaa keskustassa vilkaista, se on kuitenkin siinä tiimarin alakerrassa, niin samalla vaivalla käydä sieltä katsomassa. Sieltä taiteilijaosastolta olen nimittäin aina välillä tehnyt yllättäviäkin löytöjä maalien ja pensseleiden suhteen ja vielä tosi halvoilla hinnoilla. Toivottavasti vinkeistä on jotain hyötyä, vaikka en nyt tämän enempää osaa neuvoa! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s