cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ystävänpäivä – digitaalinen skräppäyssetti

43 kommenttia

Ystävänpäivä lähestyy. Sen kunniaksi halusin tehdä ja lahjoittaa teille käyttöön digitaalisen skräppäyssetin, ystävänpäivän henkeen! Koko setti on omatekemäni ja sisältää kuusi erilaista paperia, kaksi eriväristä lintukoristetta, muutaman erivärisen sydänkoristeen, yhden tarinointilapun, koukeroisen sydänkoristeen ja kaksi eri tervehdystekstiä, suomeksi ja englanniksi.

Voit käyttää setin palasia niin digiskräppäykseen, kuin tulostettuinakin normiskräppäykseen tai korttiaskarteluihinkin. Jos ystävänpäiväkortit on vielä tekemättä, niin tästä vaan käyttöön sopivat materiaalit! :) Kaikki tiedostot ovat tallennettu JPG tai PNG muotoon RGB-väreissä ja 300 resoluutiolla. Paperit ovat 12×12 tuumaa kooltaan. Papereita ja koristeita saa vapaasti värjäillä myös toisen värisiksi ja muutenkin muokkailla tarpeen mukaan!

Mikäli käytät settiä omissa töissäsi ja laitat niistä kuvia nettiin, olisi kiva jos voisit laittaa linkin takaisin tälle sivulle! Tai laittaisit minulle henkilökohtaisesti viestiä, koska olisi mielenkiintoista nähdä, miten settiä on käytetty. :) Toivoisin myös, ettei settiä luonnollisesti käytetetä taloudellisiin tarkoituksiin tai muuuten myydä eteenpäin. Kaikki palaute on myös erittäin tervetullutta.

Setin (6,85 MB) voit ladata TÄÄLTÄ tai ylempää kuvaa klikkaamalla. Enjoy! :)

Translation: This is a free digital scrapping set for you, made by me! I wanted to make you a Valentine’s Day set for scrapbooking, card making, or whatever you have in mind! You can download the set from here. This kit is for personal scrapbooking use only. The commercial use of this digital kit is prohibited. If you use this set in your work and you have it online, please leave a comment so I can check it out! :) Also link back to this page when using the set is apreciated. Enjoy the set! :)

Advertisement

43 thoughts on “Ystävänpäivä – digitaalinen skräppäyssetti

 1. Wau, hei kiitti! :) Tämä taisi olla se mainitsemasi ylläri-pylläri.. Katsotaan jos näillä taidoilla näistä jotain keksisin :) lataukseen meni ;)

 2. Ooo… Wautsi! Meitsi klikkaili tämän heti itselleen. :) Inspiraatio ystävänpäiväkortteihin onkin ollut vähän hakusessa. Luulen, että nyt kyllä lähtee korttia pukkaamaan. Jos vaan löydän aikaa väkertelyyn. :) Tää kiittää ja kumartaa.

 3. Aivan ihana! Suurkiitos! Nam.

 4. Voi että miten ihana setti! :) Innostuin niin kovasti digiskräppäyksestä että tämä tulikin tosi hyvään aikaan, kiitos tosi paljon että jaoit tämän! :)

 5. Ai ai miten ihana! Vaikka en digiskräppääkään, niin käytän mielellään tästä osia. Kiitos!

 6. Ihanat! Ei varmaankaan haittaa että annoin tästä linkkivinkin Craft Gossip-sivustolle…

 7. Kiiiiitos! Tän murtumasta toipuvan sormen kanssa ei pysty askartelemaan oikein mitään joten tämmöinen setti on juuri nyt ihan täydellinen! :) Mahtavaa <3

 8. Pakko kommentoida uudestaan kun sain paketin koneelle: Aahhh tää on ihan mahtavaa! :DTäytyy laittaa omaan blogiin näytille ystiskortit sitte :) Arvaa alkoiko houkuttaa tehdä itekin tällaisia! Näin opparin teon aikaan erityisen miellyttävä houkutus…

  • Kiitos :P Näiden teko on kyllä koukuttavaa. Tosin saa kyllä uppoamaan ihan kivasti aikaa kun alkaa viilaamaan yksityiskohtien parissa. Tuosta kiemurasydämestäkin tein varmaan 5 eri versiota. Ja papereista on varmaan parikymmentä eri väriversiota. Kaikkia en vaan viittinyt päkkiin tunkea. Kun onhan noita sit helppo värjäillä itekin tarpeen mukaan. :)

 9. Päivitysilmoitus: Freebie | Digital Valentine Scrapbooking Kit · Scrapbooking | CraftGossip.com

 10. Thank you! I love the design.

 11. Kiitti, eiköhän näille jotain käyttöä keksi!

 12. Thank you SO much!

  Judi

 13. Thank you. Beautiful papers. Lily Anuska

 14. Thank you so much for sharing x

 15. Kiitos tästä! Olen niin jäänyt sivuusi ’koukkuun’. :D Nämä täytyy nyt tulostaa paperille ja väsätä pikaiset ystävänpäivä kortit jotka muuten olisivat jääneet tekemättä. Kiitos vielä tästä! :)

 16. Thanks a lot, the set is wonderful!

 17. Ihana kitti, loistavaa että jaat osaamistasi tälläkin saralla :) Hyvää ystävänpäivää myös sulle!

  • Kiitos! :) Pitänyt jo aiemminkin tehdä näitä yleiseenkin käyttöön, mutta aina unohtunut/ ei ole saanut aikaiseksi. Kuitenkin kun itelle tulee väsäiltyä usein omaan käyttöön. On tuolla tuo yksi pari vuotta sitten tehty pieni setti myös. Mutta varmaan nyt tulee innostus tehdä enemmänkin taas! :)

 18. Thank you very much. It´s lovely !!!

 19. Hello there, I just wanted to let you know that I used your scrapbooking kit for one of the photos featured on my blog: http://www.littlestarblog.com/?p=612

  Thank you for sharing and all the best from Munich, Germany ! I wish I could read your blog !!! :-)

  • Thank you for showing me your work, it looks fantastic!
   If you noticed, there is a short translation in English (in italic) at the end of my every post. It’s shorter than the Finnish version, but from it you can get the idea what I’m writing about. :)

 20. I love this GREAT work, I used it to make gift boxes for my co-workers. Check out my blog at the link http://trinicountrygirl.blogspot.com/2012/02/valentines-day.html

  THANK YOU very much for sharing

 21. Hei kiitti tästä, postasin aiheesta vähän myöhässä, mutta siis joo: http://paivauni-daydreams.blogspot.com/2012/02/pokka-pettaa.html

  Enpä pahemmin niitä muutellut :)

  • Kiitos linkityksestä! Aivan ihania juttuja olit tehnyt, kivalle näyttää ja kiva, että setistä on ollut hyötyä! :)

 22. Ihana setti! Kiitos paljon!!

 23. Kiitos, mutta kannattaa olla varovainen, mun kone ilmotti lataussivulta tulleesta viruksesta! Onneks on torjuntaohjelma joka puhdistaa.

  • Kyseessä on luultavimmin false positive -virheilmoitus, eli virustorjuntaohjelma on ”liian herkkä” ja saattaa tulkita zip-paketin virukseksi. Itse paketissa kun ei ole muuta kuin kuvatiedostoja ja on virusvapaa. Mediafiren pitäisi myös olla luotettava sivusto, kunhan ei mene klikkailemaan ylimääräisiä mainosbannereita. :P

 24. Thanks for the download! Using it in my family’s yearbook :)

 25. Päivitysilmoitus: Raccolta di idee per creare biglietti di San Valentino · Pane, Amore e Creatività

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s