cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

ANSKI

cute_and_cool_creations_aiheet

Kuka Anski?

Hei, tätä blogia kirjoittelee Anski, kuopiolainen askartelija, bloggaaja ja graafinen suunnittelija. Harrastan askartelua, valokuvailua, metsissä samoilua ja retkeilyä, kalastusta, pelaamista ja muuta nörtteilyä, lukemista sekä matkustelua ja matkustamisesta haaveilua. Urheilullisemmista harrastuksista vapaa-ajastani syö ison osan aktiivinen kuntosalilla treenaus, sekä juoksu ja pyöräily.

Mistä bloggaan?

Täällä blogissa kirjoittelen minua kiinnostavista ja inspiroivista aiheista. Pääosassa ovat tekemäni askartelut ja niistä höpiseminen. Skräppään (scrapbooking = muistojen, valokuvien ja tarinoiden tallentamista askartelemalla) ja teen kortteja ja minialbumeita. Näiden ohella askartelen kaikkea muutakin, pääosin paperista ja samalla esittelen tutoriaaleja ja vinkkejä askarteluun liittyen. Olen ollut mukana suomalaisen Paperilla-askartelulehden toimituksessa, joten olet saattanut bongata askarteluitani, tuon nyt jo lopettaneen, lehden sivuilta.

Askartelun lisäksi pidän valokuvauksesta. Blogini onkin pullollaan kuvia retkistäni, yleensä luonnon, samoilun ja kalastuksen parissa. Kirjoittelen myös satunnaisista ulkomaanmatkoistani. Blogistani voit myös lukea kirjoittamiani peliarvosteluita pelaamistani tietokonepeleistä, katsoa asupostauksia, ihmetellä Jesse-kissan ja Haiku-koiran kuulumisia ja lukea viimeisimmistä minua inspiroineista asioista.

Aloitin cute & cool creations -blogin askartelublogina syksyllä 2008. Pikkuhiljaa blogin aihealueet ovat laajentuneet myös askartelun ulkopuolelle. Nykyinen sisältö onkin aikamoisen sekalainen kattaus. Alkuperäinen blogin perustamiseen sysännyt idea kuitenkin säilyy: haluan että blogini on paikka inspiroitua, saada kivoja vinkkejä niin askarteluun, kuin muihinkin harrastuksiin, positiivisella otteella!

Kysymyksiä, kommentteja?

Kommentit postauksiin ovat erittäin tervetulleita ja vastaan kaikkiin kommentteihin ja kysymyksiin mielelläni. Ota myös ihmeessä yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä tai askartelukursseistani.

cuteandcoolcreations@gmail.com

FACEBOOK | INSTAGRAM | PINTEREST

Advertisement