cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kuvia Pariisista

4 kommenttia

Olen viime viikot fiilistellyt täällä sitä, että olemme kevään korvilla lähdössä käymään Prahassa, wohoo! Reissuun lähdetään samalla naisporukalla, jolla kävimme Pariisissakin pidennetyllä viikonloppulomalla toissasyksynä. Olen viritellyt itseäni matkatunnelmiin katsellen juurikin noita Pariisin reissun kuvia ja samalla tajusin, että en ole ollenkaan näyttänyt noita reissun kuvia missään! Jo kauan sitten niitä lupailin, mutta koko homma sitten unohtui muussa häsellyksessä. Mulla on niin paljon ”ihan pakko näyttää” -kuvia, että näitä riittää useampaankin postaukseen, joten eikun kuvia ilmoille!

Osa kuvista saattaakin näyttää tutuille, koska näitä on kyllä jo vilahdellut mun askarteluissakin, kuten mm. tässä Pariisin kirjasessa. Laitan tähän nyt ensin tunnelmakuvia sieltä täältä ja myöhemmin teen postauksen, jossa enemmän sitten selostusta vinkkeineen!

Pariisi on kyllä kaunis kaupunki, jossa valokuvattavaa riittää ihan joka kulmalla. Satuttiin vähän sateisena viikonloppuna reissuun. Oli aika pilvistä, mutta kyllä se aurinkokin pilkisteli aina välillä. Valokuvissa pilvisyys näkyy vähän tummina sävyinä, mutta muuten se ei menoa haitannut, koska mitään rankkasateita ei missään vaiheessa ollut ja suurimmalta osin pärjättiin ilman sateenvarjojakin.

Kahvittelua.

Ensimmäiset välipalat paikan päällä ja tottakai piti ottaa viiniä, kun kerran Pariisissa ollaan! :D

Minä ja Eiffel.

Tottakai piti käydä Louvressa. Paikka teki kyllä vaikutuksen ja katseltavaa olisi kyllä riittänyt useammallekin päivälle ja muissakin museoissa olisi ollut kiva käydä, mutta aika ei vaan riitä kaikkeen. Kunnon turisteina me tietenkin haluttiin nähdä Mona Lisa. Tiesin kyllä, että taulu on pieni, mutta suuri seinä ja muut vierellä olevat suuret taulut saivat sen näyttämään vielä entistäkin pienemmältä.

Matkaseuralaiseni Louvressa.

Monet ruokapaikat ja kahvilat olivat aivan ihania! Harmi vain, että hinnat olivat yleensä todella korkeat. Siitä huolimatta kaikki paikat olivat yleensä ihan tupaten täynnä.

Lafayette-kauppakeskuksen kattoa.

Ihania pikkuputiikkeja oisi riittänyt.

Notre Dame.

Translation: I’ve totally forgotten to show any of the photos from our trip to Paris couple of years ago! I promised to show them earlier and then forgot. Although some of the photos you might have seen in my Paris-minialbum before.

4 thoughts on “Kuvia Pariisista

  1. Oi, tuli ikävä Pariisiin! Ihania kuvia!

    • Arvaa tuliko mullekin!? Pakkohan sinne on kyllä päästä uudestaan, jäi niin paljon vaikka mitä ”must-see” juttuja näkemättä.

  2. upeaa, matkakuume iskee :) minä kadotin sun blogin tänne blogistaniaan kokonaan, hyvä kun kommentoit taidankin liittää tän tonne mun sivupalkkiin ettei taas katoa :)

    • Hui :) Itse luen google readerilla ettei pääse katoilemaan! Oon kyllä lukenut kaikki postaukset viime aikoina, mutta ollut vähän huono kommentoimaan, onneksi siis sain nyt aikaiseksi! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s