cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tarinoita metsästä

22 kommenttia

Tässä minialbumi, joka syntyi aiemmin postaamani ja tekemäni soittolistan innoittamana. Käykäähän vilkaisemassa tuo haaste, jos taiteilu musiikin inspiroimana kiinnostaa. Kaikki askartelumuodot ovat tervetulleita osallistumaan, tai vaikka piirustukset ja valokuvailutkin!

Mun oli tehnyt jo pitkään mieli kokeilla minialbumin askartelua wc- ja talouspaperirullan hylsyistä. Pohjana tässä minissä on siis käytetty litistettyjä, leikeltyjä ja maalattuja rullia. Jokaisen rullan sisään tuli myös ulosvedettävät lappuset nauhoineen, jotka askartelin kraft-kartongista. Albumi on siis aika pieni, noin 11×7 cm.

Jokainen sivu on saanut aikamoiset kuorrutukset erilaisista tekniikoista. Suihkin sivujen pohjat usealla eri Glimmer Mistin sävyllä (Wheatfields, Apple, Creme de Chocolat, Vanilla Breeze, Sugar Maple ja Scarlet). Myös gessolla tein maskauksia, mutta suurin osa taisi jäädä koristeiden alle sivuja työstäessä. Tummensin sivujen reunoja ja useita koristeita Distress inkillä, walnut stain sävyllä. Samalla musteella leimailin myös pohjiin leimailuja. Kaikkia koristeitakin tuli myös muokattua, on suihkittu värejä, leimailtu ja sotkettu musteilla. Jopa nauhat on värjätty ja saranarenkaat on sprayattu kultaisella maalilla. Tekstit on kirjoitettu tietokoneella tulostettu.

Rullat imivät aika paljon maaleja, joten kuivattelun, värien suihkimisen, leimailujen ja muiden värikerrosten kanssa piti odotella useaan otteeseen, joten aikaa albumin tekemiseen hurahti aika paljon. Tykkään kyllä valmiista tuloksesta paljon! Siinä on juuri sellaista tunnelmaa kuin hainkin; maanläheistä, taianomaista ja pakanallista metsän ja metsän eläinten tunnelmaa. Ulosvedettäviin tageihin kaavailin ensin myös koristuksia tai tekstejä sisälle, mutta ajattelin sitten jättää ne verrattain simppeleiksi, koska kirjanen on muutenkin jo hyvin runsas. Voihan sinne sisään sitten lisäillä myöhemmin vaikka jotain teemaan sopivia runoja tai mietelmiä. Pääasiassa tässä on kuitenkin kyseessä ihan puhdas visuaalinen fantasiateemainen pläjäys, joten teksteillä ei niinkään väliä. Vaikka kyllähän tuosta sivuja selatessa eräänlainen tarina muodostuukin. Alla vielä sisäsivut esiteltyinä yksi kerrallaan.

Tässä vielä sivujen sisällä olevat laput irrallisena.

Translation:

Here is the minialbum that I made when listening to my autumn playlist that I posted earlier .I would love to see your interpretations for the challenge, so feel free to take part too! :) For long I’ve been wanting to try to make a minialbum using paper towel rolls, so this one is made using them. Inside the rolls I made tags, that you can pull out. The album is quite small; about 11×7 cm. All the papers are sprayed with Glimmer mists (colours Wheatfields, Apple, Creme de Chocolat, Vanilla Breeze, Sugar Maple ja Scarlet), masked with gesso (most of the stuff is under the decorations though), stamped with various stamps and all the edges I darkened with Distress inks (colour Walnut stain). All of the decorations and chipboards have been altered too in some level; gessoed, sprayed and stamped. I really like the mood in this, it turned out excatly as I hoped it would. The autumn, magical mood of the forest.

Mainokset

22 thoughts on “Tarinoita metsästä

 1. Tämä räjäyttää tajunnan! Siis aivan upea matka metsän taikaan…

 2. Siis mahtavan upea. Rullailen hiirellä edestakaisin ja ihastelen albumiasi :) Ihanan syksyisen värinen. Täytynee ottaa hylsyjä talteen ja kokeilla.

 3. Täällä ihastuksesta huokailen, tämä on niin upea!!!

 4. U p e a. Uskomatonta että vessapaperihylsyistä voi saada jotain tällaista aikaan!

  • Kiitos! Hylsyt olivat kyllä suihkeiden kanssa aika hyvä materiaali, kestävät hyvin muokkausta, maaleja ja leimailua.

 5. Todella upea, taas ihania ideoita sinulla!

 6. wow – tämä on ihan valtavan upea.

 7. Fiskarettesin kautta tänne tulin. Kauniita askarteluja ja kuvia sinulla. Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi.

 8. Kerrassaan upea mini! :) tykkään ihan jokaista yksityiskohtaa myöten :) pitääpä käydä kuuntelemassa tuo sun soittolista, koska mie saan musiikista välillä tosi vahvoja visioita :–D

 9. Aivan mielettömän kaunis mini! Tykkään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s