cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ystävänpäiväkortit

14 kommenttia

Tein ystävänpäiväkortteja mun Ystävänpäivä-digisettiä käyttäen. Kiitos teille kaikille settiä kommentoineille, ihanaa kuulla että siitä on tykätty ja ollut joillekin käyttöäkin! :) Päkin menestys on ollut hurja ainakin latausmääristä päätellen. Settiä on ladattu jo yli 650 kertaa, joka on aika hillitön määrä, hyvä etten tippunut tuolilta kun seurasin viime viikolla latausmäärien räjähdystä! Suurin osa latauksista on tietenkin ulkomailta, mutta jo ennen linkkejä muille sivustoille, oli settiä ladattu jo Suomesta 50 kertaa ensimmäisen päivän aikana. Jo pelkästään se ylitti mun toiveet latausmääristä! Toisinsanoen on inspiroivaa ja mukavaa tietää, että aika, mitä olen käyttänyt setin tekoon, on ollut hyödyllisesti käytettyä aikaa. Vaikka teenkin välillä digijuttuja omaan käyttöön, on eri asia tehdä muille annettavaa päkkiä, koska silloin tietenkin haluaa tehdä mahdollisimman huolellisesti tehdyn ja laadukkaan kokonaisuuden. :)

Noh, mutta sitten itse näihin kortteihin! Viime vuonna tein pääosin runsaita ja romanttisen rönsyileviä ystävänpäiväkortteja (postauksia löytyy täältä, täältä ja täältä), joten tänä vuonna halusin mennä vuorostaan rauhallisella ja selkeällä linjalla.

Tein kortit ensin koneella ja tulostin ne paksulle valkoiselle kartongille. Malleja tein useampia erilaisia ja kaikista en nyt jaksanut tähän laittaa kuvia, ovat kuitenkin aika samantyyppisiä keskenään ja kortteja oli yhteensä paljon. Tein korteista avattavia ja tulostettua tekstuuria on myös kortin selkäpuolella. Papereina käytin vanhoja akvarellipapereita. Papereiden rösöinen pintatekstuuri elävöittää kortteja mukavasti. Kiiltävälle paperille tulostettuna tulos olisi ollut ihan erilainen. Aluksi ajattelin tehdä kortit osittain kolmiulotteisena, että olisin tarrapaloilla kohotellut koristeita, mutta testauksien jälkeen totesin, että kaikista yksinkertaisin linja pelkkinä tulosteina toimii näissä ihan parhaiten. Nyt nämä on kivan graafisia.

Translation: Here’s my Valentine’s Day cards for my friends (in Finland the Valentine’s day is celebrated mostly as a friend’s day, not so much as a lovers day, so a lot of cards are needed). I used my digital Valentine’s Day scrapbooking set to make my cards.

I want to thank all of you who commented on my set! I’m so glad to know that it has been liked so much and it’s been even useful in your crafts! I’ve been really blown away by the success of it, it’s been downloaded now for over 650 times! On the first day, it was downloaded 50 times in Finland alone, and already that was a lot more than I was hoping for. So it has been really, really inspiring to know that all the time that I used to make that set, has come to a good use. Even if I make some digital stuff for my own use, it’s always different to make something to others, because you really want to make a good quality set. :)

So, back to the cards. I made the cards in computer and printed the final pieces to old white watercolour papers. I love the surface texture on the papers, they give the otherwise minimalist and graphic cards some extra vibe.

Mainokset

14 thoughts on “Ystävänpäiväkortit

 1. Niiin tosiaan, kiitos Anski hiiiirrmusti kortista! Sie se tykkään säikytellä miuta asiallisen ja vakavan näköisillä lähetyskuorilla :D Vaikke ollukkaan sitä-pelättyä-virasto-kokoa mut pitkää mietin et mistä mie nyt oon saanu huomautuksen tms. kun valkoinen kirje tulostetulla osoitelapulla putkahti postilaatikosta heh! Mut onneks se oliki vaan kiva ylläri siulta <3

  Hmmmm oonkoha mie vähä paranoidi. xD

  • Oi eiii :D No oli vaan helpompi tunkasta kuoret tulostimeen ja antaa printterin raksuttaa kuin kirjoittaa käsin :P Ens kerralla laitan sun iloksi fontiksi COMIC SANSIN ja vielä PINKILLÄ tekstillä niin saat kaksinkertaiset sydärit!

 2. Kiva tekstuuri tuolla akvarellipaperilla.. täytynee kokeilla! Ja kiitti vielä setistä!

 3. Minkälainen tulostin sulla on, kun tulee noin siistiä jälkeä ja vielä paksulle paperille? Ehkä pitäis itekin jonain päivänä tehdä kunnon tulostininvestointi, niin sais taas uusia askartelumahdollisuuksia :)

  • Mulla on Canon MP620 monitoimilaite. Samaisella tulostan about kaikki valokuvanikin skräppäyksiin ja tulee hyvää jälkeä. En tiedä onko tota just samaa mallia enää myynnissä, kun on jo vanha, mutta kuullut että yleisesti noi canonin monitoimilaitteet on kyllä hyviä!

 4. Tosi kivoja kortteja! Yksinkertainen on toisinaan oikein kaunista! :)

  • Jeps, sen kun vaan muistaisi useammin,oisi nopeampaakin tehdä :P Yleensä tulee tehtyä aina vaan runsasta jälkeä kun vaan lisäilee ja lisäilee juttuja.

 5. Täysin samaa mieltä Emin kanssa, yksinkertainen on kaunista ja niin ovat korttisikin!

 6. Näistä tuli hienoja! Tekstuuri antaa sopivan loppusilauksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s