cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Avoimin mielin

6 kommenttia

Pitkästä pitkästä aikaa osallistumista P*skarteluhaasteeseen. Aihe oli hauska, tarvikemäärien bingo. Eli työssä pitää käyttää vain sen verran tiettyjä tarvikkeita, kuin bingorivi määrää. Valitsin vasemman pystyrivin 5, 1 ja 2. Työssä on käytetty yhtä valokuvaa, viittä eri paperia (taustapaperi, vihreä ruutupaperi, turkoosi pilkkupaperi, nuottipaperi ja kukkapaperi, josta on leikelty nuo kukat irti) ja kahta kakkupaperia. Kakkupaperin palasia näkyy ympäri leiskaa, mutta leikkelin paperit osiin, joten yhteensä paperia kului vain kaksi kappaletta. Mietin ensin myös nappien käyttämistä bingoruudukon osana, mutta kuten yleensä, innostuin liikaa nappien määrässä ja niihin ei ruudukon numerot enää riittäneet ;)

stay_openminded1

Nuo kukkaset on tosiaan leikelty irti paperista ja liimattu kohotarrapaloilla sivuun. Paperi on vanhaa Daisy D’s autumn premium -sarjaa. Vihertävä taustapaperi on Basic Greyn Soleil Summer daisy. Paperin päälle on roiskittu vähäsen vihreitä maaliroiskeita. Vihreästä October Afternoonin ruutupaperista ressasin reunat. Paperin reunoilla olevat suikaleet ovat yksi uusimpia ostoksiani Tampereen messuilta, Heidi Swappin Vintage Chic -lehtiöstä, josta raaskin käyttää vasta pikkuriikkiset palat paperia. Aivan järjettömän ihania papereita kaikki tuossa lehtiössä!

stay_openminded3

Translation:

After a long time, I took part in P*skarteluhaaste-challenge. Theme this week is quite fun: bingo for amount of different materials to be used in a page. I chose row 5, 1 and 2. In my page I used 5 different papers, 1 photo and two cake-papers. There is cake paper all over the page, but I cut them in parts from only two pieces.

6 thoughts on “Avoimin mielin

  1. Niin suloinen, hyvänolon sivu! Ja tuo edellisen postauksen joulukalenteri oli tooosi makeeee:)

  2. Ihanan pirteä, värikäs ja runsas sivu! Ja aihekin on vallan mainio, tuo on asia josta on hyvä itseään välillä muistutella :)

    • Kiitos! Tästä tuli kyllä kivan runsas, mutta olen ylpeä, että maltoin jättää tällä kertaa reilusti myös tyhjää tilaa. :P

  3. Tää on jotenkin niin sun taattua laatua, ihana! Värimaailma iskee minuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s