cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Luonnoksen mukaan

24 kommenttia

Jälleen yksi osallistumistyö Haaste[el]listaan! Kymppihaasteessa tarjoiltiin niin ihana luonnos, että oli pakko tarttua siihen. Noudattelin luonnosta hyvinkin tarkkaan ja tästä tuli mielestäni ihan tosi kiva! Sivussa on papereita monelta eri valmistajalta, mutta silti ne sointuvat kivasti yhteen. Suosikkiyksityiskohtani on taustan pyörylä. Käytin siinä kakkupaperia sabluunana, kun tuputtelin gessoa punaiselle paperille. Itse sivun aihe on muuten otsikkoa myöten We dare you -kirjasta napattu.

Translation:

Another entry for Haaste[el]lista! Challenge number 10 had so lovely sketch, that I had to take part. The page itself is about ”my uniform”, what I usually look like and wear. The subject is taken from We dare you -book.

Mainokset

24 thoughts on “Luonnoksen mukaan

 1. Ihanat värit! :)

 2. Uskomattoman KAUNIS sivu. Värit on ihanat, samoin kuviopapereiden käyttö ja tuo kakkupaperi. Jotenkin sivu henkii ihan samaa tyyliä mistä kirjoitat pukeutumistyylisikin koostuvan. Ihana.

 3. On kyllä ihanat värit. Tosi hyvin sopii kaikki yhteen vaikkeivat samasta setistä tai edes valmistajalta olekaan. Tuo gesso-kakkupaperi ympyrä on ihan huippu!

  • Kiitti! Idea kakkupaperigessoiluun tuli, kun kokeilin ensin tavallista kakkupaperia, mutta se oli liian pliisu ja kaipasi musta punaista mukaan, joten yhdistin sitten ne :)

 4. Kaunis on! Niinkuin kaikki työsi. :)

 5. Aivan ihana leiska! Kaikki natsaa, aivan mahtava!

 6. Jälleen kerran ihana leiska sulta! Ja tosi kiva aihe :D Hauska idea käyttää kakkupaperia sabluunana!

 7. Toi taustan pyörylä on upee! Ihana leiska muutenkin!

 8. Kaunis tämäkin työ on.

 9. Aivan ihana tuo kakkupaperipyörylä! Nyt viimestään vakuutuin siitä että minunkin pitää sitä gessoa hommata jostain ja opetella käyttämään sitä :D

  • Joo! se on kyllä monipuolista. Ton tässä sivussa olevan efektin saa kyllä myös tavallisella akryylimaalilla aikaan, mutta jos haluaa paksumpaa / peittävämpää ja kolmiulotteisempaa tulosta, niin kannattaa hommata gessoa! Eikä se ole paljon kalliimpaakaan kuin akryylimaalit.

 10. Kakkupaperigessopyörylä on ihan mahtavuutta! Sivu on muutenkin taattua Anski-laatua <3

 11. ihanaa värikkyyttä!

 12. Ihana sivu, enpä olis arvannut pyörylää itse tehdyksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s