cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Joulukortti ja kukka piparisydän-kuvioleikkurilla

8 kommenttia

Ensimmäiset joulukortit tehty! Tämän joulukortin pääosassa on iso rosettimainen joulukukka, jonka tein Fiskarsin piparisydän-kuvioleikkuria hyödyntäen. Esittelen kukan taittelumallin vaihe vaiheelta Fiskarettesin sivuilla, joten käykäähän vilkaisemassa se täältä! Samalla esittelen muutenkin tämän kortin tekoprosessia.

Ja hei, Fiskarettesissa alkaa myös pyöriä Nelssonin vetämänä skräppäyshaaste nyt tiistaista alkaen! Haaste julkaistaan aina parittoman viikon tiistaina klo 9.00! Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet löytyvät Fiskarettesista!

Kortin tekemisessä käytetyt tuotteet saatu Fiskarsilta:
– Squeeze Punch kuvioleikkuri L – Piparisydän (3777)
– Boordilävistäjä – Sulkumerkki (4595)
– Vipulävistäjä S – Lumihiutale (5459)

Translation:

The first Christmas cards have been made! The highlight of this card is the big rosette flower that I’ve made using scalloped heart punch. Photos of the process can be found on Fiskarettes-blog here. Sorry it’s only in Finnish, but I quess you get the idea from the photos too. :)

8 thoughts on “Joulukortti ja kukka piparisydän-kuvioleikkurilla

  1. Oih, ihastuttava! Ihana joulun tunnelma tulee kortista.

  2. Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa ja tykkään kovasti! Skräppään silloin tällöin ja löydän täältä aina inspiraatiota :) Nyt olisi tarkoitus hankkia tulostimen jolla voin tulostaa kuvia skräppäystä varten ja ajattelin kysyä sinulta minkälainen tulostin sulla on ja minkälainen suosittelisit? Niitähän ovat monenlaisia, -hintaisia ja -laatuisia ja myyjiin en oikein luota tässä asiassa ;)

    • Kiitos! :) Itelläni on Canon pixma mp620 monitoimilaite, joka on jo vanha, joten sitä ei ei ole enää myynnissä. Se oli aikoinaan vuoden tulostimeksi valittu jossakin testissä ja on kyllä ollu tosi hyvä ja pelittää vieläkin vaikka ollut jo monta vuotta ahkerassa käytössä. Canonin tulostimia voin kyllä suositella, tosin nuo eri lehtien ja äänestyksien testivoittajat ovat kyllä aika usein kyllä hyviä myös. Jonkun isomman merkin tulostin on kyllä siitä parempi, että siihen sitten varmasti saa uusia musteita vuosienkin päästä. Plus jos käyttää saman merkin tulostinta ja paperia, niin sitä parempi tulostusjälki! Mutta ne parinsadan euron laitteet on yleensä jo tosi hyviä, liian kallistakaan turha ostaa minusta :P

  3. Kaunis joulukortti :) Ihanat värit!

  4. Onpas ihana, upea tuo kukka ja kauniit värit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s