cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Puiden katveessa

4 kommenttia

Nyt kun katsoo näitä jokunen viikko sitten otettuja kuvia, niin hämmästyy ihan tuota vihreyttä. Muistelisin kyllä, että tuossa puron varressa oli tuolloinkin kyllä erityisen vihreää muuhun ympäristöön verrattuna. Mutta niin se syksy vain etenee huomaamatta ja vauhdilla.

Sen jälkeen kun olen alkanut ottaa silloin tällöin näitä asukuvia, on kyllä alkanut arvostaa entistä enemmän asubloggaajia, jotka jaksavat ottaa kuvia joka päivä. On siinä sen verran hommaa, joten kuvien räpsiminen kerran kuussa on minusta aika hyvin jo. Pikkuhiljaa homma on kyllä alkanut helpottua, kun on oppinut nopeammaksi, osaa arvella paremmin sommittelua ja mikä toimii ja mikä ei. Plus että jaksaa olla välittämättä ohikulkijoiden katseista. Tosin, oudot katseethan ovat tuttuja, sillä hei, olenhan skräppääjä! Varmasti moni voi samaistua! Meillähän kun on tapana valokuvailla hyvinkin outoja juttuja. Tai ainakin muiden mielestä. Tai sitten tehdä jotakin muuta kummallista. Oudoksuvia tuijotuksia tuli muun muassa viimeksi, kun kävelin kotiin sylissäni iso kasa risuja ja oksia metsästä. Ja ai miksikö risuja? No Halloween-juttuja varten tietenkin, ihan normaalia!

Tätä mekkoa on kyllä tullut käytettyä aika vähän siihen verrattuna miten kätevä se on. Se on pehmeää kangasta ja helmasta tarpeeksi tiukka, ettei se lähde lentoon, vaikka kuinka juoksentelisi ulkona. Sukkahousut on napattu jostakin alennuksista tyyliin eurolla ja ovathan nuo aika villit. Täytyy myöntää näitä kuvia katsoessa, että pikaisella vilkaisulla näyttäisi sille kuin jalat olisivat pahasti erivärisillä mustelmilla. :D

Korvakorut ovat vanhat. Rannekoru on ostettu jostakin alelaarista, saattoi olla ulkomailtakin. Ostelen monesti näitä halpiskoruja, jotka voi sitten halutessaan purkaa osiin ja tehdä niistä jotakin uutta, jos ne hajoavat, niinkuin noille halpisjutuille usein tuppaa käymään. Tämä on kuitenkin vielä kestänyt hyvin.

Asun tiedot: mekko kirppis / sukkahousut ? / takki H&M / kengät Andiamo / laukku Jouni Exclusive / huivi Egyptistä / korvakorut ? / rannekoru ? / myssy Sokos

Translation:

It’s so green in these photos, compared to now, taken couple of weeks ago! So the autumn just goes by and fast. Every since I’ve begun to take these outfit photos every now and then, I just have to respect the bloggers, who take outfit photos every day. It’s a lot of work! But little by little I’m learning to do it faster and now I know what works and what doesn’t. Also I’ve learned to not to care about the people’s stares. But it’s quite normal to be stared by people when doing weird things, because, hello I’m a scrapper! I bet every scrapper had their moments when someone stares when you are taking supposedly weird photos of something. :D Or do something else strange. The last time I got weird looks, was when I was carrying home lots of branches, from the forest. Why, you ask? Well, for Halloween-decorations of course!

4 thoughts on “Puiden katveessa

  1. Onpa ihana ja syksyinen asu! Tykkään myös sun hiuksista. :)

  2. Ihanat on sukkahoususi ja ihanat on myös tunnelmasi kuvissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s