cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ruusukortti

8 kommenttia

Tässä viimein tiistain korttikurssin aikaansaannoksia. Heinikan Heini siis veti meille kurssin ja tämä kortti on tehty hänen malliinsa pohjautuen. Paperit saatiin valita Askartelukulman Graphic45 -paperivalikoimista. Muotoonleikatut osat tehtiin Cuttlebugilla stanssaamalla. Kuvioiden reunoihin on tehty tummennukset musteella ja uloimman paperin reunat on ressattu. Paria pitsiäkin sieltä löytyy ja helmitarranauhaa.

Paperikukkaset ovat valmiita kukkasia, joiden joukkoon on lisätty paperileikkurilla leikeltyjä lehtiä. Myös lehtiin sudin vähän ruskeaa distress inkkiä, jotta kirkas vihreä taittui vähän murretumpaan ja sopii paremmin papereiden väreihin. Laitoin myös kortin taakse paperia, jotta kortista tuli tukevampi. Pelkkä kartonki oli minusta liian löpsö. Käykäähän muuten myös vilkaisemassa Marjutin kortit samaiselta illalta.

Translation: Last tuesday I took part in card crop at our local craft store Askartelukulma. We made cards based on a model made by our teacher Heini from Heinikka-shop. This was the first card I made.

8 thoughts on “Ruusukortti

  1. Oi miten upea kortistasi tuli, ihanat paprut valitsit. Tuo pitsi, ”iski” silmääni, tosi hieno idea, on huomattavasti näyttävämpi laittamallasi tavalla.

  2. Oikein kaunista, oikein kaunista. Itse en millään henno koristella takapuolta, vaikka se tekisi kortista vieläkin upeamman.

    • Aina välillä tulee koristeltua takaakin, useiten kyllä ei malta, kun siirtyy jo seuraavaan projektiin! :P

  3. Uskomattoman kaunis, tyylikäs kokonaisuus :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s