cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Värikäs tausta synttärikorttiin

8 kommenttia

Tänään Paperillan blogissa on esittelyssä tekemäni synttärikortti. Tähän korttiin halusin vaihtelun vuoksi poikamaista tunnelmaa tyttömäisen sijaan. Lisäksi halusin yhdistää kortissa itsetehtyä taustaa valmiisiin papereihin ja koristeisiin. Esittelen nyt kortin tekemisen vaihe vaiheelta.

Värikäs itsetehty tausta syntymäpäiväkorttiin

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Kortin yläosan värikäs tausta on tehty yhdistelemällä vesiliukoisia vahaliituja valkoiselle kartongille. Käytin paksua akvarellipaperia, jonka sivelin ensin siveltimellä kunnolla kosteaksi, käyttäen runsaasti vettä. Sen jälkeen aloin tekemään märkään pohjaan väriplänttejä liiduilla. Käytin Caran D’Achen Neocolor II vahaliituja, sävyjä Turquoise green ja jade green. Lisäksi käytin myös Faber-Castellin Gelato-liitua, sävyä Acqua dolce.

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Väritin taustaa eri sävyillä pieniä kohtia kerrallaan. Mitä peittävämmän tuloksen haluaa, sitä enemmän pitää hangata väriä paperin pintaan. Jos haluaa läpikuultavaa, hento kerros väriä riittää.

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Kun koko alue oli väritetty, otin paksun, märän siveltimen ja pyörittelin sillä vielä värejä, jotta ne sekoittuvat hiukan keskenään. Paperin pintatekstuurista riippuu kuinka sileää jälkeä saa aikaiseksi. Kuten kuvassa näkyy, tässä akvarellipaperin tekstuuri erottuu ja näkyy selkeästi värien alta, antaen hiukan rosoisen lopputuloksen.

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Kun paperi oli kuiva, trimmasin paperileikkurilla oikeankokoisen palan korttia varten.

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Sen jälkeen liimasin valitsemani paperit ja taustan korttipohjaan ja aloin suunnitella koristuksia. Ankkuripaperi on Echo Parkin Summer Adventure. Synttäriaiheiset tarrat ovat Carta Bellan It’s a celebration -arkista.

Synttärikortti värikkäällä taustalla vaihe vaiheelta

Kuumailmapallo-tarran kohotin hieman pinnasta irti. Liimasin sen ensin toiseen paperiin ja sitten kohotarrapaloilla itse korttiin. Pallon alle kieputin vyyhdin valkoista lankaa. Lopuksi lisäsin pari timanttitarraa mukaan.

syntymapaivakortti_varikkaalla_taustalla2

Translation:

Today at Paperilla-magazine’s blog I show you this card I made. I wanted to make a birthday card that is boyish and uses papers and stickers, but also handmade background.

Advertisement

8 thoughts on “Värikäs tausta synttärikorttiin

  1. Kerrassaan loistava!! Tykkään tykkään tykkään ♥

  2. Tämä on niin upean raikas ja ihana kortti! Tykkään!! <3

  3. Tosi hieno poikamainen kortti. Niiden tekeminen on itselle aina jotenkin niin vaikeaa… Ja tosi hauska nähdä, miten tuo tausta on saatu aikaan. Itse en nimittäin ole ehtinyt vielä ollenkaan liituja testailemaan niin on kiva saada ideaa, mistä voisi lähteä liikkeelle. :)

    • Kiitos! Itsellekin tuottaa poikamaiset vaikeuksia, mutta tää kyllä onnistui jotenkin tosi vaivatta..harvinaista! :D

  4. Sweet :) I like the idea of painting your own background :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s