cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Mirror’s Edge

Jätä kommentti

Tänään ajattelin vinkata teille pelistä, joka on hieman vanhempi (noin viisi vuotta), mutta kuitenkin sen verran hyvä, että kannattaa tutustua. Mirror’s Edge lukeutuu yksiin suosikkipeleistäni. Pelille on luvattu myös jatko-osaa, jota odotan kovasti.

Peliarvostelu Mirror's edge 6

MIRROR’S EDGE
Pelattu: PC
Lisätietoja täältä.

Pelimaailma sijoittuu tulevaisuuden suurkaupunkiin, jossa kaikki on kirkasta, kliinistä ja isoveli valvoo kansalaisia tiukasti. Päähahmo Faith kuuluu hallitusta vastustaviin toisinajattelijoihin, ja toimii kuriirina, eli Runnerina, toimittaen paketteja hallitukselta salaa, kulkien reittejä pääasiassa kaupungin kattojen yllä. Hyppely ja parkour-henkinen juoksentelu on pelin pääasia. Liikkuminen on todella sulavaa ja vauhdikasta. Tavoitteelinen juoksureitti on merkattu maisemasta erottuvilla erivärisillä objekteilla. Punaisia merkkejä seuraamalla juoksutahti pysyykin koko ajan vauhdikkaana.

Peliarvostelu Mirror's edge 7

Peliarvostelu Mirror's edge 8

Peliarvostelu Mirror's edge 3

Pelin pääasian eli hyppelyn ja juoksemisen lisäksi pelissä on myös kauniit grafiikat. Nykyään näkee tosin jo useampiakin pelejä, joissa on yhtä kauniin pelkistetyt maisemat, mutta silti pelin tunnelma on minusta silti yksi hienoimmista. Välianimaatiot on piirretty animetyylillä peligrafiikan sijaan. Tyyli antaa minusta kivasti lisää persoonaa myös pelin tarinalle, jossa Faith auttaa selvittämään murhasotkua, johon hänen siskonsa on lavastettu, ja johon liittyy myös kaikkien Runnereiden kohtalo.

Peliarvostelu Mirror's edge 4

Peliarvostelu Mirror's edge 5

Peliarvostelu Mirror's edge 1

Peliarvostelu Mirror's edge 2

Translation:

Mirror’s Edge is a bit older game, but still good. Fast parkour-style moving and nice graphics are the best part of the game.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s