cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pölinää ja tunnustuspämmiä

11 kommenttia

Blogissani on yllättäen ollut monta päivää hiljaista. Syynä se, että mun tietokone on ollut päivityksen alla, koska hommasin uusia osia koneeseen. Alunperin piti uusia vain pääasiassa näytönohjain, mutta koneparkani kun oli niin vanha, niin osia pitikin sitten vaihtaa ihan urakalla yhteensopivuusongelmien vuoksi. Jopa itse lootakin piti vaihtaa. Taitaa siinä nyt olla vanhoja osia peräti yksi kovalevy, heh.  Onneksi meiltä löytyi muita vanhoja osia, mitä pystyi osittain käyttämään.

Näköjään se viisi vuotta on nykyään tietokoneiden maailmassa jo auttamattomasti liian vanha mihinkään. Mutta nyt pelittää kaikki oikein mainiosti! Mitä nyt vielä parit osat roikkuvat tuossa koneen ulkopuolella ja puolet ohjelmista on vielä asentamatta. :P Pikkuhiljaa pikkuhiljaa.

Blogini on saanut pari tunnustusta. Chatrinilta Helmiä ja Pippuria -blogista sain tämmöisen yllä olevan söpön tunnustuksen jo jokin aika sitten. Kiitos! Tunnustuksen mukana piti vastata kolmeen kysymykseen ja jakaa palkinto eteenpäin 15 bloggaajalle.

Kysymykset tässä ja mun vastaukset niihin:
1) Väri: Pitkäaikainen lempivärini on vihreä eri sävyissään. Pidän kyllä monista väreistä paljon ja suosikkisävytkin menee kausittain, esim. nyt iskee kirkas punainen.
2) Ruoka: Olen kyllä aika kaikkiruokainen. Tuliset ruuat maistuu.
3) Paikka, jossa haluaisi käydä: Niitä on paljon! Mutta ainakin Thaimaa.

Laitan tämän eteenpäin seuraaville suloisille blogeille!
Näitä nyt on kiertänyt jo jonkin verran, eli jos tulee useampaan kertaan niin pahoittelen. :)

Annan aarteet
Love it or leave it
Lovely Lenore’s
Oi ihana turhamaisuus!
Paperia ja liimaa
Korttipaja SannaS
Colour me!
Arjen iloa
Lorrainne ihmemaassa
Maissin askartelusoppi
Kootut teokset
Pammun P*skartelut
Carnival of Rust
Ninarsku
K niinkuin kartonki

Tämän toisen tunnustuksen sain a Kiss From the Past sekä Kahvisuklaa blogeilta. Kiitos paljon! Tässä tunnustuksessa piti kertoa kahdeksan asiaa itsestään sekä jakaa tunnustus kahdeksalle muulle. Tässä satunnaisia asioita minusta:

  • Pidän tosi paljon scifi- ja fantasiateemaisista kirjoista, leffoista ja sarjoista.
  • Pelkäsin aiemmin koiria mutta sitten tutustuin niin kivoihin yksilöihin että nykyään koirat on ihan lemppareita!
  • En oikeastaan pidä karkeista. Mutta pullaa ja muita leivonnaisia tulee vedettyä senkin edestä.
  • En pahemmin välitä tai kiinnitä huomiota jos minulle ilkeillään mutta jos joku kiusaa minun kavereitani tai ystäviäni niin sitten on naarasleijona irti! Rääy! :D
  • Mun päässä soi usein Daruden Sandstorm. Tai sitten hyräilen sitä huomaamattani tyyliin ”täkä-täkä-tää täkä-täkä-tää”. Enkä ees tykkää siitä biisistä ja mulla meni varmaan vuosi tajuta mikä biisi se edes oli.
  • Olen pelinörtti. Poikaystävä kyllä väittää etten ole, mutta kai sekin on suhteellista.
  • Juon ainaki kolme kuppia teetä päivässä. Tee pitää juoda mustana, ilman maitoa (ja sokeria). Jos nään että joku laittaa teehen maitoa, salaa mielessäni ajattelen henkilön olevan nössö :D
  • En ole moneen vuoteen käynyt huvipuistoissa ja haluaisin kovasti mennä. Mutta toisaalta mulle tulee nykyään huono olo jo keinussa joten se ei ehkä ole hyvä idea.

Tunnustuksen jaan eteenpäin seuraaville kivoille blogeille:

Korrektia karaokea
Visuaalisesti vaativa
Paperiliitin
Väkitukkoilua
Kynä ja sakset
Post-moderni-pulu
Jukebox in my head
Minä itte!

Ja nyt kun kerta spämmään näitä tunnustuksia niin kaivelin tuolta vanhan tunnustuksen blogin luonnoskansioista. Olen saanut tämän ylemmän tunnustuksen Maikolta jo maaliskuussa (hups!). Kiitos näin vähän myöhässä! En taida tätä jatkaa kuitenkaan nyt eteenpäin näin pitkän tauon jälkeen, mutta vastataanpas kysymyksiin, mitä tähän liittyi.

Milloin aloitit blogisi?
7.8.2008 oli ensimmäinen merkintä.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tämä alkoi askartelublogina. Nykyään askartelujen lisäksi esittelen valokuvailujani, kerron välillä muita kuulumisia, höpöttelen kivoista peleistä, leffoista ja musiikista ja vaatteista.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Hmmm. En osaa sanoa. Ehkä tietty tyyli askarteluissa on se mikä erottuu? Omanlaiset, ei niin vakavat höpinät.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Mulla oli ollut pitkä tauko missään askarteluissa ja piirtämisessä. Olin sitten hetken aikaa askarrellut kortteja ja koruja ja mieleen tuli, että olisipa kiva ehkä laittaa näitä esille jonnekin ja jos sitä kautta sitä innostuisi askartelemaan taas enemmänkin. Suunnitelma toimi liiankin hyvin, nyt ei jää aikaa sitten muuhun, heheh.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkoasun haluaisin tuunata paremmaksi. Ikinä ei vaan tunnu olevan tarpeeksi aikaa. Toisaalta tykkään tästä näinkin.

Mutta siinäpä ne! Huh huh! :)

11 thoughts on “Pölinää ja tunnustuspämmiä

  1. kiitos kaunis!! =)

  2. Kiitos paljon tunnustuksesta! :)

  3. kiitos tunnustuksesta. sie oot ihana kanssa <3

  4. Oiiii kiitos <3 On vaan vähä hilijasta ollu tuolla blogin puolella kun on täs ollu vähän kaikkee, kuten tiijät. Ja hammaskin on kipiänä :( Ei meeee hyvin ei.

    Just tänään funtsin et mikä hiton idea on päivystyksessä jos sinne ei oikeesti pääse, kuin jotkut 5 ekaa jotka soittaa kaheksalta aamulla. Ja miksei ne voi siellä päivystyksessä antaa sit aikaa seuraavalle päivällä häh. Siis jos on akuuttitapaus, kuten esim. et on vetäny parin päivän aikana kaks panadol rasiaa tajun vievään kipuun. Mutei. "Kuule sun kannattaa huomenna soittaa IHAN heti aamulla." "No mä SOITIN ihan heti aamulla tänään ja kaikki ajat oli jo menny.." HUOKAUS.

    Nojoo. Vikat särkylääkkeet naamariin jos sais nukuttua ees pari tuntia ens yönä. Luv ya.

  5. Noniiiin katos kun teki taas jotkut temput tämä AAARGH. Ei meen hyvin ei xD

  6. Oi, kiitos kauhiasti, et arvaakaan miten paljon piristit päivääni! :)

  7. SannaS, Jenni, anna ja Lorainne: Jee :)

    Mirva: Joo, se on kyllä niin tyypillistä. Hammassäryissä ne varsinkin tuntuu sanovan vaan että jooooo oottele vaan jos siitä kohta ohi menee :/ Lean kanssa jutskattiinkin tossa jo että olit sit onneks päässy sinne viimein.

  8. Kiitos ja kumarrus! Tietäisitpä kuinka monta kuppia teetä minä juon päivässä.. Kolme on aika vähän näin teeaddiktin näkökulmasta :D

  9. xing: Jooo, kolme kuppia on kyllä aika vähän.. Tosin menee vähän kausittain se. Nyt syksyllä teetä taas alkaa kulua eri tahtiin kuin kesällä! Ja talvella sitten varsinkin :P

  10. Suuret kiitokset tunnustuksesta! :) Se lämmitti hurjasti mieltä, vaikken heti ehtinyt reagoimaan. :)

  11. Kiitos oikein superpaljon tunnustuksesta <3 Aikomuksena on laittaa se blogiinkin, en vain nyt ole saanut aikaiseksi blogata hetkeen mitään.

Jätä kommentti