cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Puunkuituja

8 kommenttia

Tein tämän leiskan osallistuakseni CSI:n skräppihaasteeseen, mutta tuli ilmeisesti luettua säännöt hiukan huonosti, koska jotenkin kuvittelin, että luonnos olisi vapaavalintainen osa. Noh, mutta tuli ainakin inspiroiduttua haasteesta, vaikka jääkin virallinen osallistuminen välistä. Tässä sivussa innostuin ihan urakalla puunsyy-kuvioista. Sitä löytyy niin washi-teippinäkin kuin kirjaimista ja paperinpalasista, jotka pistin kurkistamaan taustaan leikeltyjen kolojen takaa. Isot kukkaset ovat My Mind’s Eyen Life Stories -paperikon papereista. Jossakin vaiheessa nuo paperit olivat ihan lemppareitani, enkä raaskinut oikein edes käyttää niitä. Ehkä olisi vain pitänyt, koska nyt tuntuu ettei oikein enää taas osaa käyttää niitä, kun tyyli on sen verran muuttunut.

luonto

Translation:

I made this page for CSI scrapping challenge, but apparently I didn’t read the rules so well, because I thought that the sketch was an optional part. Well, at least I was inspired by the challenge. :) In this page I was really inspired to use woodgrain patterns. There’s woodgrain washi, letters and papers on the background, behind the punched holes.

8 thoughts on “Puunkuituja

  1. Luonnosta saa varsin vapaasti käyttää inspiraation lähteenä, joten lataa ihmeessä sivusi CSIhin! Kaunis ja tunnelmallinen!

    Life Stories oli minunkin suosikkini aikoinaan, mutta ihan sama ongelma – tuskin osaisin enää niitä käyttää. Yhtä projektia varten oli pakko hommata kraftia, kun sitä ei ollut enää arkin arkkia laatikossa. :D

    • Aaah okei, no lisäilin leiskan sivuille kuitenkin :) Plus tulipahan samalla opeteltua miten se tehdään, niin ens kerralla käy nopeampaa, kun on jo tunnarit valmiina.
      Mulla on vielä ihan sikana kraft-kartonkeja jäljellä, tuli hamstrattua niitä yhdessä vaiheessa niin paljon!

  2. Ihana sivu! Mun pitäis ottaa itseäni niskasta kiinni ja vaan alkaa kerrostamaan papereita noin, kun se näyttää noin herkulta! Mutta sitten pelkään että papereiden kuviot jää peittoon… huoh…. Onko muuten sen sormiveitsen käytön opettelu hankalaa?

    • Kiitos. :) Se on kyllä totta, että välillä meinaa jäädä paperit peittoon, mitä tarkoittaisi jäävän näkyville. Mutta on se kerrostaminen silti kivaa ja yleensä sen arvoistakin. Sormiveitsen käytön opettelussa mulla meni aika kauan, tosin helpotti siinä vaiheessa, kun en väkisin opetellut käyttämään sitä ”oikein”. Mulla on niin lyhyet sormet, että en saa siitä kunnon otetta, jos pidän sitä kiinni siinä kolossa.

  3. Tämä on hurjan kaunis leiska, aivan ihana tunnelma ja noi puunsävyt (ja syyt) kyllä käy mainiosti ilmeeseen!

  4. Ihana, aivan ihana! Googletin mitä ihmiset on ostaneet polkkaponista, ihan vaan ideoiden toivossa ja päädyin tänne. Kaunista on, tulen toistekin. :)

    • Oi, kiitos paljon! Hauskaa, että löysit blogiini tuota kautta, ja paljon onkin tullut käytettyä Polkkaponin nappeja askarteluissa!

Jätä kommentti