cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Push the button

2 kommenttia

Ökömökön blogissa on alkanut uusi askarteluhaaste. Ensimmäisen haasteen aiheena on aakkoset ja monipuolisesti erilaisten kirjainten käyttö skräppäyksessä. Lisäohjeet löytyvät täältä. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 28.4, joten eikun osallistumaan!

Sitten vuorossa Ökömökö design team työ. Kun olin aikoinaan vaihto-oppilaana Englannissa, oli siellä monta ihmetyksen aihetta. Yksi näistä oli liikennevalonapit. Painat nappia, tai et, ei sillä tuntunut olevan paljoakaan merkitystä, vaan siellä sitä seistiin valoissa aina se sama aika. No, siinä odotellessa saattoi sitten kuluttaa aikaa vaikkapa valokuvia räpsien… :D

Värimaailman työhön nappasin valokuvasta. Sivun pohjana on käytetty kellertävää paperia, jonka toisen, banaanikuvioisen puolen käänsin paperin päälle. On hauskaa käyttää kaksipuoleisia papereita tällä tavoin, varsinkin kun puolet yleensä sopivat niin hyvin yhteen.

Räväkkä punainen väri papereissa ja otsikon koristeellisuus olivat mielestäni sen verran hallitsevia, että sivu ei mielestäni kaivannut enempää koristeita. Kaavailin alareunaan pitsiä, mutta en löytänyt mitään tarpeeksi kivanväristä, joten päätinkin käyttää ihan keltaista paperia, jota leikkasin boordileikkurilla. Tarinoinnin kirjoitin koneella ja tulostin samanväriselle keltaiselle paperille. Lopullisesta sivusta tuli mielestäni todella kiva ja pirteä. :)

Tarvikkeet saatu Ökömököstä:
– taustapaperi/punainen paperi: Daisy D’s Bambino Banana
– vihreä paperi: Daisy D’s Autumn Collection Bagatelle Toile
– keltainen paperi: Dovecraft Assorted colours paperipakkaus
– otsikkokirjaimet: Daisy D’s Autumn Collection Reflections Titles pahvikirjaimet

Tarvikkeet muualta:
– dymo-nauhateksti
– akverellimaalia

When I was an exchange student in England years ago, me and my friend wondered about traffic light buttons. Push the button, or not, it doesn’t seem to make a difference, you always have to wait in the lights the same time. Well, in the meantime we spent the waiting time taking photos… :D I chose the colours to the page from the photo. The yellow paper in the bottom is the other side of the banana paper. It’s fun to use doublesided papers this way, especially when the sides go so well together. The bright red colours and decorative title were so dominating, I decided not to use any more decorations than this. The final page came out really fun and perky. :)

Mainokset

2 thoughts on “Push the button

  1. Tunnelma välittyy kivasti, ja punainen toistuu hienosti kuvassa ja leiskassa. Nyt muuten huomaa että oon täysin koukuttunut ihmisten blogeihin; näin viime yönä unta että olit vihdoin laittanut uuden merkinnän. Ja se kävi toteen, jee!! :D

  2. Onpa iloisen raikkaat värit. Yhdistelmä suoria ja revittyjä paperinreunoja toimii hyvin. Olen samaa mieltä, tässä on juuri oikea määrä elementtejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s