cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Intohimona Skräppäys 2013

19 kommenttia

Viikonloppuna oli Intohimona Skräppäys -tapahtuma Helsingissä. Suuntasin paikalle jo perjantaina, joten askartelun huumaa oli tällä kertaa jopa kolmen päivän verran. Rankkoja reissujahan nämä ovat pitkästä matkasta reissaaville (varsinkin jos osallistuu vielä monelle kurssille, haluaa ehtiä koluamaan myyntipöydät ennenkuin ne on ostettu tyhjiksi, jutella ihan kaikkien tuttujen kanssa ja pitäisi ehtiä syödäkin jossakin välissä!), mutta kertakaikkiaan kyllä kaiken sen arvoista. Oli ihanaa tavata taas vanhoja blogituttuja, tavata uusia tuttavuuksia ja inspiroitua hyvässä seurassa! Ihanaa kun tälläisiä tapahtumia järjestetään, kiitos siitä!

is2013_01

Mä olin varannut pöytäpaikan lauantaille ja sunnuntaille, mutta osallistuin myös neljään workshoppiin, joten askareluille pöydän ääressä ei itseasiassa jäänyt kuitenkaan paljoa aikaa. Aloittelin kyllä kuitenkin yhtä leiskaa ja sain sen noin puoliksi valmiiksi, minkä lasken kyllä aika saavutukseksi! Ostoksia tuli tehtyä paljon, mutta ihme kyllä budjetin rajoissa. Ostokset esittelen vielä tarkemmin myöhemmin. Matkalaukun kiinnisaaminen lähtiessä teki kyllä tiukkaa, mutta syytän workshoppien liian runsaita materiaalipaketteja tästä ongelmasta! On se rankkaa, kun saa liikaa tavaraa mukaansa. ;D

is2013_02

Porukkaa oli paljon, mutta tilaa riitti, sillä väki oli kuitenkin jakautunut ison salin lisäksi workshoppeihin. Tässä postauksessa on sekaisin kuvia sekä lauantailta, että sunnuntailta. Workshopeista mulla on myös paljon kuvia, mutta esittelen ne myöhemmin, kun multa on tulossa vielä erillinen postaus kursseista!

is2013_03

is2013_04

is2013_05

is2013_06

is2013_07

is2013_08

is2013_09

is2013_10

Tapahtuma oli Kokoushotelli Rantapuistossa, joka oli tosi kivannäköinen paikka. Hotellin ikkunasta aukeni sen verran upeat maisemat, että lauantai-aamuna ennen ovien aukeamista oli pakko käydä rannalla kuvailemassa muutamat maisemakuvat. Se vartti riittikin sitten ulkoilua koko viikonlopulle, loppuaika vietettiin tiukasti sisätiloissa, upeista säistä huolimatta. :D

is2013_11

is2013_12

is2013_13

is2013_14

is2013_15

is2013_16

Translation:

This weekend was Intohimona Skräppäys / Passionate about Scrapbooking -event at Helsinki, Finland. Three days of scrapbooking, shopping, talking to blog friends and enjoying the workshops. It was so much fun! Here are photos from the main hall, the shops and the hotel. I also took part in four workshops and I’ll post about them later. Also I’ll show you my shoppings.

19 thoughts on “Intohimona Skräppäys 2013

  1. Oli kyllä upea viikonloppu. Nyt toimiin toteamus: väsynyt, mutta onnellinen. Loppujen lopuksi minulle jää fiilis viikonloputa, että harmi etten osallistunut useampaan workshopiin…. varsinkaan siihen lauantain Sodaliciouksen tyttöjen. Mutta aina ei voi saada kaikkea. UPeaa purettavaa on, töiden loppuun saattamista jne….

    • Oli kyllä kertakaikkiaan mahtava viikonloppu & oli kivaa tavata! :) Ei kyllä kaduttanut, että osallistui niin moneen workshoppiin, vaikka se veikin sitten aikaa muulta askartelulta ja ihmisten kanssa höpöttelyltä. On kyllä taas pää niin täynnä ideoita ja inspiraatiota! :)

  2. Oi jospa oisin saanut olla mukana! Hienoa, kun kuvia saa kuitenkin nähdä.
    Olen yrittänyt metsästää tietoa Vuoden Skräppääjästä, se kun vielä selviäisi, niin kaikki hyvin.

    • Ensi vuonna uudestaan ja sitten eikun menoon mukaan! Vuoden skräppääjä-kisan voitti Tinksitiina. Minä voitin netin yleisöäänestyksen ennakkotöistä :)

  3. oli kiva Anski tavata livenä!!
    hyviä kuvia varsinkin noi ulkokuvat!!

  4. It was nice to see you again! Until next time!

  5. Kiitos mukavasta seurasta ja oli hauska tavata ensi kertaa :) Monesti olen täällä vieraillut, nyt oli kiva saada livenä nähdä tämänkin ihanan blogin kasvot :) Viikonloppu oli ihana ja antoisa – ääni tosin jäi Vuosaareen ja muhkea flunssa tuli kotiin tulijaisiksi, jota nyt parannellaan muutama päivä potilaana… Mutta minuuttiakaan en vaihtaisi pois :)

    • Kiitos seurasta ja oli kivaa tavata! Aika moni taisi tulla kipeäksi viikonloppuna! Liian kivaa ollut selkeästi, niin pitää tasapaino säilyttää! ;D Mullakin oli kurkku kipeänä, mutta onneksi se lähti pois. Oli kyllä niin kivaa, ensi vuonna uudestaan!

  6. Pahus kun en saanut itseäni paikalle tänäkään vuonna… :/ Noh. Ens vuonna täytyy yrittää pysyä kovana, eikä suostua lähtemään mihinkään muualle kuin skräppäämään. ;)

  7. Hieno kooste! Oli tosi kiva tavata :)

  8. Ihana viikonloppu varmasti takana, harmi etten itse ole vielä kertaakaan ehtinyt mukaan. Paljon tuttuja kuvissa ja vautsi mitkä ostosmahdollisuudet. Olipas muuten kaunis tuo kirjasesi.

  9. Oli mukava tavata ja jutskata.

Jätä kommentti