cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Syntymäpäiväkortteja isolla unikkoleimasimella

7 kommenttia

Tilasin tämän Stampendouksen unikkoleimasimen joskus viime vuoden puolella. En huomannut katsoa leimasimen mittoja ja leimasin olikin isompi kuin luulin. Joskus kuitenkin tälläiset vahinko-ostokset voivat osoittautua juuri niiksi ihan parhaiksi, kuten tämän kanssa kävi.

60vuotiskortti

maalauskokeiluja1

Olin tekemässä synttärikorttia, johon kaipasin jotain näyttävää ja spesiaalia koristetta. Ajattelin kokeilla käyttää tätä leimasinta kuvituksena ja aloin tehdä erilaisia väri- ja maalauskokeiluja. Päädyin värittämään kukan Ecoline-maalien ja akvarallivärien sekoituksella. Ecolinet antoivat vahvat värit ja akvarelliväreistä sain eri sävyjen vivahteita mukaan.

60vuotiskortti2

Itse kortista tein vähän normaalia kokoa isomman, mutta silti kukka täyttää koko kortin hienosti. Kukasta tein kolmikerroksisen kohotarrapalojen avulla. Näyttävän kukan lisäksi kortti ei kaivannutkaan paljoa muuta. Vain Wycinankan puukoristeen ja taustapaperia, joista valkoisen kohokuvioin hennosti hunajakennokuviolla. Niin ja tietenkin pari tarratimanttia kimaltaan terälehtien pinnalle.

50_vuotiskortti_unikkoleimasimella

Kukkia värittäessä mietin, että nämä toimisivat upeasti myös ryhmänä. Joten kun sain tilauksen isosta, lähes A4-kokoisesta kortista, ajattelin heti kokeilla samaa leimasinta tuohonkin korttiin. Otin taas Ecolinet ja akvarellimaalit käyttöön ja tein uusia testailuja. Tällä kertaa värittelin kukat runsaammalla vedellä, jotta osasta tuli vaaleampia ja maalausjäljestä suurpiirteisempää. Ekassa kortissahan värittelin kukkaan myös varjostukset. Näihin kukkiin tein kuitenkin neljä kerrosta, joten yhteensä punaisia kerroksia oli väritettävänä kuusi. Harmaat ja keltaiset keskustat olivat myös omat kerroksensa. Kukat asettelin limittäin kortin pintaan ja kerrosten väliin ujutin muutaman Wycinankan puukoristeen. Kukkien päälle liimasin lopuksi sinne tänne punaisia ja hopeisia tarratimantteja.

maalauskokeiluja2

50veekortti

Translation:

These birthday cards are made using Stampendous’ Poppy stamp.

Advertisement

7 thoughts on “Syntymäpäiväkortteja isolla unikkoleimasimella

  1. Oi että on upeita. Tuo unikkoleima on oikea aarre.

  2. Kyllä tykkään.
    Unikko on yksi lepmi kukistani. Harmi vain kun kukka ei kestä kauan maljakaossa.

  3. Ihana leimasin ja ihan mielettömän upeita kortteja!

  4. Hienoja kortteja ja tuo piirtäminen se kannattaa aina :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s