cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kranssi kuivuneen tuijan oksista

10 kommenttia

Olen menneenä talvena tehnyt muutamia risukransseja. Materiaaleina olen käyttänyt pihapiiristä löytyneitä katkenneita ja maahan tippuineta oksia, joita tänä talvena olikin paljon. Tässä kuitenkin viimeisin kranssini, jonka tein kuivuneen tuijan oksista.

kranssi_tuijan_oksista1

Parvekkeella talven ollut tuija oli päässyt kuivumaan ja mietin, voisikohan oksia hyödyntää jotenkin. Ajattelin tehdä kranssin ja otin vanhan kranssin työn pohjaksi, josta napsin vain ensin vanhat koristeet irti. Valmiiseen oksaiseen kranssipohjaan oli helppo pistellä oksien päät piiloon. Taivuttelin sieltä täältä myös muutaman sivuoksan kranssin oksien väliin, mutta muuten tuo pysyy hyvin kasassa kun kiepautin välissä pari kierrosta ohutta lankaa oksien päältä. Väreiltäänhän tämä on aika syksyinen, mutta laitoin kranssin alareunaan muutaman vaaleanpunaisen paperikukan, jotta lopputulos olisi enemmänkin vintage-henkinen. Mielestäni tästä tuli aika kiva, eikä kuollut kukkakaan haitannut enää niin paljoa, kun sille sai jotain hyötykäyttöä!

kranssi_tuijan_oksista2

Translation:

I made this wreath using dried up and dead thuja leaves I found at my balcony after the winter. I decided to try to use it as a wreath, so I wouldn’t be so sad of the dead plant. The finished wreath with paper flowers looks pretty and the colours transpires vintage mood.

Advertisement

10 thoughts on “Kranssi kuivuneen tuijan oksista

  1. Tosi kaunis.’Kurkkaa blogiini, koska aloitin uudelleen musiikkihaasteeni.
    Ehkäpä tämä työi olisi juuri se popiva siihen
    Mukavaa Vappua Sinulle.

  2. Voi vitsi miten on kaunis.

  3. Ihastuttava. Rauhallinen ja kaunis. :) Löytää varmasti paikkansa kodissasi

    • Kiitos! Juu, tää pääsi ulko-oveen. Sopii hyvin sinne kun on rappukäytävässä, eli ei pääse kastumaan ja ovikin on ihan sävyihin sopiva!

  4. Todella kaunis ja herkkä kranssi. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s