cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Askartelupirtti 2015

4 kommenttia

Suomen suurin paperiaskartelutapahtuma Askartelupirtti oli viime viikonloppuna. Tapahtuma oli jälleen Tampereen syrjäkylillä, Murikka-opistolla, joka tarjoaakin upeat puitteet tapahtumalle. Paikkaa ympäröivä luonto ja ihana ranta antavat omanlaisensa rauhoittavan, lähes parantolamaisen tunnelman. Olin tapahtumassa viime vuonnakin, joten tiesin odottaa, että pedit ovat pehmoiset ja ruoka hyvää ja sitä on runsaasti. Itse hotelli risteilee alueella labyrinttimäisesti ja huoneita ympäröivät pienet puistot ovat kauniita ja valokuvauksellisia. Tuonne pitäisi päästä ihan kesälläkin, saisi varmasti upeita kuvia. Itse päätapahtuma oli isossa liikuntasalissa ja tämän lisäksi käytössä oli pari erillistä huonetta kursseille.

askartelupirtti2015_01

Tapahtuma kesti perjantaista sunnuntaihin ja itse suuntasinkin jo heti perjantai-iltana paikalle. Osallistuin yhdelle kurssille (tästä myöhemmin lisää), mutta muuten pyhitin viikonlopun askarteluun pöydän ääressä, shoppailuun, syömiseen ja tietenkin höpöttelyyn muiden askartelijoiden kanssa. Olin vähän kahden vaiheilla lähteäkkö tapahtumaan mukaan, koska mulla on vähän ollut paperiaskarteluinspis kadoksissa viime aikoina. Täytyy kyllä sanoa, että kannatti, sillä nyt tuo inspis on kyllä palannut ihan kympillä. Montakaan askartelua en ehtinyt viikonlopun aikana saada valmiiksi asti, mutta se ei haittaa! Tärkeintä näissä tapahtumissa on mulle muiden askartelijoiden hauska seura ja se yleinen inspiraatio mitä viikonlopusta saa. Se kantaa vielä monta viikkoa eteenpäin.

askartelupirtti2015_02

askartelupirtti2015_03

askartelupirtti2015_04

Shoppailuja tuli tehtyä ihan koko budjetin edestä ja tuli tehtyä muutamia aika makeita hankintoja, joista olen aika innoissani! Mm. Project lifen miniversio, joka on pyhitetty pelkästään Instagram-kuville, vei sydämmeni! Tapahtumaan tullessa hankintalistalla oli mm. uusia erityylisiä leimasimia ja niitä löytyikin mukavasti. Lisäksi erilaisia mömmöjä ja aineita oli hakusessa art journaleiden tekoon ja muuhun yleiseenkin taiteiluun. Ostosten lisäksi sain paljon vinkkejä ja inspiraatiota kirjojen tekoon ja tekniikoihin. Muutamaa art journalia on nimittäin tullut aloiteltua jo aiemmin, mutta aukeamat ovat olleet pääasiassa tekniikkakokeiluja. Eli toisinsanoen tämän jälkeen tulee varmaan journaleiden parissa viihdyttyä entistä paremmin. Osa ostoksista on vielä pakattuina kasseissa, eli esittelen hankinnat vielä kuvien kera myöhemmin.

askartelupirtti2015_05

askartelupirtti2015_06

askartelupirtti2015_07

askartelupirtti2015_08

askartelupirtti2015_09

askartelupirtti2015_10

askartelupirtti2015_11

askartelupirtti2015_12

askartelupirtti2015_13

askartelupirtti2015_14

askartelupirtti2015_15

askartelupirtti2015_16

askartelupirtti2015_17

askartelupirtti2015_18

askartelupirtti2015_19

askartelupirtti2015_20

askartelupirtti2015_21

askartelupirtti2015_22

askartelupirtti2015_23

askartelupirtti2015_24

askartelupirtti2015_25

askartelupirtti2015_26

askartelupirtti2015_27

Kiitos Anun Putiikeille taas tapahtuman järjestämisestä ja ihanille askarteluystäville seurasta, inspiraatiosta ja kannustuksesta!

Translation:

Last weekend there was papercrafting event at Murikka, Tampere. The weekend was full of workshops, crafting, shopping, laughing, talking and getting inspired. The location of the event is so beautiful, the surrounding nature is so wonderful.

Mainokset

4 thoughts on “Askartelupirtti 2015

  1. Hi! Ihanat kuvat Askartelutapahtumasta. Ei varmasti haittaa jos lisään linkin tänne omaan postaukseeni. Hieno viikonloppu. Kiitos. :)

  2. Kiva oli palata kahden viikon takaisiin tunnelmiin näiden kuvien ja tekstin myötä! Oli ihana viikonloppu todellakin ja aivan täydellinen paikka tällaisen tapahtuman järjestämiseen. Kauniita luontokuvia ja tapahtuman kuvissa näkyy paljon tuttuja, bongasin itsenikin sieltä :)

    • Kiva että postauksesta oli iloa :) Tapahtumakuvia tuli otettua vähän huononlaisesti (taisin keskittyä liiaksi siihen luontokuvaukseen, heh!), mutta jotain sentään tuli räpsittyä. ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s