cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lovely summer – kesäinen skräppileiska

2 kommenttia

Tämä skräppisivu on yksi viime vuoden suosikkejani, tai noh, ehkä kaikkojen aikojen suosikkini. Siinä yhdistyy mun rakkaus kukkakuoseihin, räiskyviin väreihin ja eri tekstuurein ja koristein tehtyihin yksityiskohtiin. Leiska saattaa näyttää tutulta, sillä tein sen puolalaisen askartelulehden Chasing Dreams syksy/talvi 2014 -numeroon. Vinkkasin kyseisestä digilehdestä jo aiemmin, ja sen voi yhä käydä lukemassa ilmaiseksi täältä, kuten myös aiemmin ilmestyneenkin numeron.

lovelysummer

lovelysummer2

Kuten lehden sivuilla kerron, leiska on tehty saamani moodboardin perusteella. Leiskan värit, puiset tekstuurit, nuolet, kukat ja maalit ovat saaneet inspiraationsa kuvakollaasista. Pitäisi useamminkin käyttää kollaaseja inspiraationa, sillä ne ovat kyllä käteviä nopeaan inspiroitumiseen. Lisäksi lopputuloksesta tulee kuitenkin omannäköisensä. Sen huomaa, kun katselee lehden sivuilta, miten erilaisia tulkintoja oli syntynyt tämänkin saman kuvakollaasin pohjalta.

moodboard

Translation:

This layout is one of my favourites ever. If it looks familiar, it’s because it was published in polish Chasing Dreams e-magazine I told you about earlier. You can still read it free along with the previous issue, in here. The layout is based on this moodboard we were given. This reminds me, that I should use moodboards more often as an inspiration.

2 thoughts on “Lovely summer – kesäinen skräppileiska

  1. Really love this one :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s