cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kädentaitomessujen shoppailuja

6 kommenttia

Toissaviikonloppuna oli Tampereella Suomen Kädentaitomessut. Vaikka matkaa Kuopiosta messuille kertyykin aika paljon (reilu 8 tuntia bussissa köröttelyä päivän aikana), tuli silti taas lähdettyä katsastamaan messujen antia jo heti perjantaina. Vajaa viisi tuntia vierähti kierrellessä ja ostoksia tehden äidin kanssa. Ostoksia tuli tehtyä tällä kertaa aika maltillisesti.

kadentaitomessut_shoppailuja1

Mukaan lähti lisää mun suosikki korttipohjia, kiva oksaleimasin ja kultaisia tarratimantteja Donnosta. Saarijärven Korttipisteeltä vähän lisää tarratimantteja (niitä ei voi ikinä olla liikaa) ja bambikoriste. Pari puunappia ostin PaaPiilta. Ihanat mustat tekstitarrat on Klemmarikellarista ja jouluiset teippirullat Teippitarhasta.

kadentaitomessut_shoppailuja2

Dekorettesta tuli hamstrattua Wycinankan puukuvioita ihan kunnolla ja tuli sitä ostettua yksi leimasinkin. Tuollainen tiilipohjainen leimasin onkin ollut hankintalistalla pidemmän aikaa ja nyt löysin tuollaisen, jossa kuvio on juuri sopivan pientä.

kadentaitomessut_shoppailuja3

Lisäksi ostin testailtavaksi yhden mosaiikkityön ja ristipistotyöpohjan. Jälkimmäisiä on tullut testailtua aiemminkin, mutta siitä on niin kauan aikaa, että pitänee ensin harjoitella taas taitoja uusiksi. Lisäksi ostin ihanat korvikset Handmade by Heiniltä. Ihan selkeät pikkujoulukorvikset nämä!

Translation:

Some shoppings from Kädentaidot handicraft fair couple of weeks ago.

6 thoughts on “Kädentaitomessujen shoppailuja

  1. Voi nenä, että menimme ristiin sitten messuilla. Monta tuttua naamaa tuli siellä nähtyä, mutta sinut me missattiin Millan ja Kaisan kanssa. Minäkin sorruin noihin Wycinankan puukuvioihin…. Tule mukaan Askartelupirtille ensi huhtikuussa, niin nähdään livenä!

  2. Toivottavasti voit paremmin pian <3 *hali*

  3. Tarratimantteja ei kyllä tosiaan voi olla liikaa (mulla itse asiassa on niitä liian vähän, eli ei siis tarpeeksi värivalikoimaa). Kivoja juttuja oot löytänyt!

    Mun poikaystävälläkin tinnitti useamman viikon vähän aikaa sitten, mutta ei ilmeisesti enää. Varmasti ärsyttävä vaiva :/ Tsemppiä terveysjuttujen kanssa!

  4. 😞 tsemiä!! Mulla on tinnittänyt nyt neljättä vuotta. Jos saat joskus vaivaan jonkun toimivan avun, pliis kerro! Itse olen vaan oppinut elämään sen kanssa. Joskus se vaivaa mieltä enemmän, joskus vähemmän. Mutta ei se koskaan ole mennyt pois.
    Ymmärrän niin hyvin ton paniikin ja ahdistuksen mikä vaivasta tulee. 💛💛💛

  5. Ihania ostoksia. Josko ensivuonna pääsisin minäkin messuille? Tinnitus on ikävä vaiva. Toivottavasti ei jää pitkälliseksi vaivaksi. <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s