cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kortti ja skräppisivu samoilla tekniikoilla & suru-uutisia

1 kommentti

Paperilla-lehden viime kesän numeroon tein kortin ja skräppileiskan samoista materiaaleista ja samoilla tekniikoilla. Ideana oli näyttää, miten samoja tekniikoita ja juttuja voi käyttää sekä kortteilussa, että skräppäyksessä. Lisäksi lehdessä oli lyhyt esittely leiskan tekovaiheista ja ohje glitter-paperiperhosten tekoon.

perhosia_korttiin_ja_skrappisivuun2

Molempien töiden pohjalla on käytetty samanlaista vaaleaa ruudullista paperia. Kortissa on käytetty 6×6-tuuman paperia ja skräppäyssivun pohjana on taas 12×12-tuuman paperi. Isommassa paperissa kuvion koko on luonnollisesti isompi, mutta muuten näissä ei ole hirveästi muita eroja.

perhosia_korttiin_ja_skrappisivuun1

perhosia_korttiin_ja_skrappisivuun3

Mikäli ette ole kuulleet jo uutisia, niin valitettavasti Paperilla-lehden julkaisu jouduttiin lopettamaan kannattamattomana taloudellisten syiden takia. Lisää tietoja ja ohjeita, mikäli olet tilannut lehteä löytyy Paperillan blogista täältä. Oli hienoa olla mukana tekemässä lehteä näiden parin numeron verran (tai no lasken että oikeastaan kolmen, koska jutut olivat jo valmiina nyt kuitenkin julkaisematta jääneeseen numeroon) ja oli todella hienoa nähdä omia töitä julkaistuna lehden sivuilla! Iso kiitos Minnalle isosta työstä lehden kanssa! Noh, ei kuitenkaan hätää, Paperilla jatkaa vielä blogina ja tiimimme onkin saanut lisää vahvistusta nyt syksyn aikana! Uusien tiimiläisten esittelyt ovat putkahdelleet blogissa ulos viime viikkojen aikana, joten käykäähän kurkkaamassa blogista tarkemmin!

Translation:

This card and scrapbooking page I made for last summers Paperilla-magazine. The idea was to show how you could use same materials and techniques to make both cards and scrapbooking. Paperilla-magazine was a Finnish papercrafting magazine and now it’s sad to tell that the magazine has ceased to publish because of financial reasons. But the Paperilla’s blog still continues!

One thought on “Kortti ja skräppisivu samoilla tekniikoilla & suru-uutisia

 1. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.

  Body Massage in jaipur

  Regards

  Sameer

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s