cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Blogin synttäriviikko: Imagine and Do:n arvonta ja haaste

15 kommenttia

Blogini kuusvuotis-synttäriviikon haasteet ja arvonnat jatkuvat! Maanantaina oli teippiteemainen askarteluhaaste, eilen korttiarvonta ja tänään haastan teidät vähän taiteilemaan ja värittämään. Itse olen viime aikoina piirtänyt paljon. Olen erityisesti innostunut akvarelleilla värittämisestä. Huomaan kiirehtiväni luonnosten kanssa, että pääsen lätkimään väriä paperille ja valitsemaan piirustukseeni kivoimmat värikombot.

6vee_blogisynttarit_haasteita_arvontoja

Haasteen aiheena on värittää jotakin askarteluusi. Väritettävä asia voi olla joku leimakuva tai osa siitä. Värityksen ei ole kuitenkaan pakko olla esittävä kuva, voit värittää myös vaikkapa skräppisivusi tai korttisi taustaa. Voit käyttää tusseja, maaleja, vesivärejä, mitä vain. Pääasia, että päästään käyttämään värejä ja näkemään vähän omaa kädenjälkeä. Väritys voi olla myös vaikkapa oma taideteos!

imagine_and_do_arvonta2

Osallistujien kesken arvotaan Imagine and Do:n lahjoittama uutuus kollaasi-sketch -arkki! Imagine and Do tekee upeita värityskuva-arkkeja, jotka on painettu korkeatasoiselle akvarellipaperille, joten kuvia voi värittää vesiliukoisilla väreillä. Tämä kyseinen FLORA+FAUNA+FASHION=FINLAND -setti sisältää kuvia, joita voi yhdistellä keskenään kollaasiksi ja kooltaan ne ovat erityisen hyviä vaikkapa korttiaskarteluun. Imagine and Do:n sivuilta löytyy lisää näitä kauniisti piirrettyjä arkkeja, kannattaa käydä vilkaisemassa.

imagine_and_do_arvonta

Haasteen säännöt:

 • Väritä askarteluusi jotakin.
 • Jätä kommentti kommenttiboksiin, jossa on linkki työhösi. Muista myös sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden.
 • Kisatyöllä saat osallistua myös muihinkin arvontoihin. Ainut ehto on, että työsi on uusi.
 • Älä ihmettele, jos viestisi ei heti näy, roskapostisuodatin on saattanut napata sen. Poimin kommentit kyllä sieltä talteen.
 • Myös ulkomailta voi osallistua.
 • Haasteeseen voi osallistua 8.9.2014 klo 18 saakka, jolloin arvon voittajan.

Onnea kisaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittaja arvottu! Kiitos osallistuneille!

do_what_you_love_card

Tässä inspiraatioksi yksi kortti, jossa olen väritellyt leimakuvia ja taustaakin. Kukkaset on väritetty akvarelliväreillä ja taustassa on käytetty Ecolineja. Näiden kukkaleimakuvien vivahteikas viiva sopi hyvin minusta tälläiseen suurpiirteisempään ja rosoiseen väritystyyliin.

Translation:

Time for a new challenge! Today I challenge you to colour something in your papercraft. It can be a coloured stamp, or even a piece of art itself. Leave a comment with your email and link to your work by 8.9.2014 18 o’clock and you will take part in the giveaway. One lucky winner will win the above sketch sheet, sponsored by Imagine and Do. They make these beautiful sketches that are printed on high quality watercolor paper and they are suitable for coloring with watercolors. The size of this sheet in question is perfect for example for card making.

Advertisement

15 thoughts on “Blogin synttäriviikko: Imagine and Do:n arvonta ja haaste

 1. Kiva haaste, olenkin juuri opetellut värittelemään Distress Inkeillä. Ei vielä kaunista jälkeä, mutta jatketaan harjoittelua :)

  http://mallunapertaa.blogspot.fi/2014/08/kesan-makuja.html

 2. Tällä viikolla olen ihastunut uudelleen perinteisiin vesiväreihin, joten päätin kokeilla niitä myös kortissa. Oikeastaan en kyllä ”värittänyt” mitään, mutta kukat ja tausta on maalattu, joten ehkäpä tämä lasketaan :) Pahoittelut aivan onnettomasta kuvanlaadusta.
  http://aijaa.com/A2E5vy

 3. Moikka moi, ihana synttäriviikko sinulla! Kiitos synttäriviikosta ja ennen kaikkea upeasta inspiroivasta blogistasi. ONNEA ONNEA ONNEA.

  Lähdin mukaan haasteeseen (yllättäen!) ArtjJournal aukeamalla ”Pää vielä kesässä”, jossa olen lähinnä vesivärein väritellyt. Vesivärit ovat itselleni rakkain ja tutuin. :)

  http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/2014/08/paa-viela-kesassa.html

 4. Paljon onnea Anskille ja tälle mielenkiintoiselle blogillesi! Minä osallistuisin haasteeseesi parilla juuri valmistuneella mixed-media taulullani. Ne löytyvät täältä: http://sielunsolinaa.blogspot.fi/2014/08/mixed-media-taulujani-lisaa.html

 5. Väritetyllä leimakuvalla mukaan arvontaan. Kuva on väritetty Derwentin Inktense- kynillä. Kastelen siveltimen vesikupissa ja otan väriä kynän terästä siveltimeen ja sitten vain maalataan. Mitä kuivempi sivellin, sitä tummempi väri. Ihanat kynät!
  http://ittetehty.blogspot.fi/2014/08/rokkari.html

 6. Näihin vaan ei voi olla osallistumatta! Ihanaa, kun haasteita satelee. :) Oma värittelyni löytyy täältä: http://kepsakka.blogspot.fi/2014/08/varityshaastetta.html

 7. Taidan osallistua tähänkin. :) Harmillista, että ottamani kuvat eivät ole kauhean laadukkaat.

  http://noksuko.blogspot.fi/2014/08/sisko-ja-sen-veli.html

 8. Mukana kera Artin mummelin!