cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Blogin synttäriviikko: Korttiarvonta

43 kommenttia

Blogin synttärijuhlaviikko jatkuu. Jos missasit eilisen haasteen, käy vilkaisemassa se tästä postauksesta. Tänään luvassa onkin sitten korttiaiheinen arvonta! Pidän kauniisti kuvitetuista korteista ja niitä tulee osteltua aina silloin tällöin. Vaikka valmiita kortteja ei tulekaan lähetettyä, koska useimmiten annan itsetehdyn kortin, niin niitä on mukavaa saada. Ne ovat myös kivoja koristuksia ja muutamia kortteja löytyykin kehystettyinä seinältä.

6vee_blogisynttarit_haasteita_arvontoja

Kävin ostamassa arvontaa varten muutamia mielestäni erityisen nättejä kortteja. Yksi kommentoija voittaa siis kaikki kuvan kortit. Korttien merkit ovat Belle and Boo, Tove Jansson, Wrendale Designs, The Good Life, Polkka Jam ja Joutomaa.

Arvonnan säännöt:

 • Jätä kommentti kommenttiboksiin mailiosoitteen kera.
 • Vastaa kysymykseen: millaisista (painetuista) korteista sinä pidät?
 • Älä ihmettele, jos viestisi ei heti näy, roskapostisuodatin on saattanut napata sen. Poimin kommentit kyllä sieltä talteen.
 • Myös ulkomailta voi osallistua.
 • Arvonta päättyy 8.9.2014 klo 18, jolloin arvon voittajan.

Onnea arvontaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittaja arvottu! Kiitos osallistuneille!

korttiarvonta

Translation:

Blog’s birthday celebration week continues! Today it’s time for a card giveaway. One lucky winner wins these cute cards. Enter the raffle by commenting and answering this question: what kind of printed cards do you like? Remember to add your email too. Leave your comment by 8.9.2014 and you will be included in the raffle. This giveaway is open internationally. Good luck!

43 thoughts on “Blogin synttäriviikko: Korttiarvonta

 1. Mä tykkään myös ostella kortteja,vaikken niitä lähetäkään eteenpäin!Kaikki puhuttelevat tekstikortit ja selkeät kuvat on mun mieleen:) Noista korteista Kettu ja Tyttö lintujen kera on ehkä lähimpänä mun makuani – kaikki kyllä kelpaa,mutta nuo nyt vastaavat ehkä eniten suosikkejani!

 2. Minä pidän inge Löökin mummoista, taidekorteista ja Ruudolf Koivun kortteja keräilen.

 3. Tykkään persoonallisista painetuista korteista. Just noista muumi-korteista, retrohtavista muutenkin.

 4. Tykkään korteista, jotka ovat itsessään jo pieniä tauluja, jotka voi iskeä vaikka jääkaapin oveen olemaan tyylikkäitä :) Muumikortit, ihania!

 5. Ihanat kortit arvonnassa! Olen itse kerännyt kortteja vuosia, nyt olen äidille lahjoittanut suurimman osan – mutta kauneimmat pidin, saan myös aina synttäreinä/jouluna yms muilta muumikortteja (olen myös itse ostanut niitä valtavat määrät) – joten ne taitavat olla suosikkejani. Joskus ajattelin että skräppäisin lempparikorttini muutamaan leiskaan, olen kuitenkin osaa korteista pitänyt seinällä jo lapsena ja ne ovat täynnä muistoja.

 6. Tänä kesänä täytyi sortua ja lähettää kummipojalle painettu synttärikortti, ei riittäny aika askarteluun… Itse pidän värikkäistä ja yksityiskohtaisita korteista sekä sellaisita, joissa on jokin kolahtava ajatus/runo.

 7. Mnä pidän sellaisista, joiden kuvitus on runsas, värikäs, sadunomainen

 8. Oon ihan hulluna kortteihin aina tulee ostettua.suosikkeja mummot,muumit,majakat ja maisemat

 9. Aivan ihania!! Täälläkin yksi kortteihin hurahtanut… Harrastan tosin myös postcrossingia, eli satunnaisesti kortit (joista raaskin luopua!) pääsevät käyttönkin :) Ihana arvonta!

 10. Olen aina rakastanut postikortteja – niiden lähettämistä ja saamista. Tällä hetkellä suosikkejani ovat erityisesti vanhanaikaiset (värilliset) piirretyt postikortit sekä Minna Immosen suunnittelemat kortit. Varsinkin Minnan kokoelmista löytyy tällä hetkellä kortteja kaikkiin hetkiin.

 11. Pidän värikkäistä korteista ja varsinkin maalaukselliset ovat mieleeni.

 12. Tykkään taiteellisista korteista. Enimmäkseen tulee kortteja ostettua ulkomailta ja lähetettyä Suomeen!

 13. Pidän Minna Immosen korteista =).

 14. Pidän piirretyistä/maalauksellisista korteista

 15. Pidän kauniista, lapsiaiheisista korteista ja runokorteista! Samoin värikkäät hieman ”Afrikka-tyyliset” kortit on ihania..

 16. Tykkään monenlaisista korteista. Kauniista maisemakuvista, värikkäistä, piirretysitä(aivan ihania nuo kuvassa olevat) ja persoonallisista. Aloitin juuri postcrossing- harrastuksen (=lähetetään/saadaan tuntemattomilta ihmisiltä ympäri maailmaa kortteja) ja kävin tänään ostamassa parit muumi-kortit! :)

 17. Tykkään värikkäistä korteista. Myös tekstikortit ovta kivoja. Ostelen kortteja aika ajoin, mutta en meinaa raaskia lähettää niitä eteenpäin. :)

 18. Hyvä teksti tai kaunis maisema tai ihana sommitelma on mieleeni. Muumikortti on näistä eniten mieleen. luultavasti värit tekevät sen. PIdän myös vanhoista korteista tai mustavalkoisista valokuvakorteista.

 19. Tykkään monenlaisista korteista, selkeistä, värikkäistä, mustavalkoisista, vanhoista ruusukorteista….

 20. Postcrossingissa yleensä toivon 50- ja 60-luvun grafiikkaa ja mainoksia, sekä mustavalkokuvia. Itse ostan mitä yleisimmin maailmalla Suomesta toivotaan. Muumeja ja maisemia. Ennen ihmiset keräilivät Kaj Stenvallia mutta kun trendi vaihtui Muumeihin, Kaj’ta jäikin varastoon lojumaan :(

 21. Tykkään erilaisista, joukosta erottuvista korteista. Värikkäistä, persoonallisista, rohkeista, mutta myös herkistä, piirretyistä ja mustavalkoisista. Pidän korteista, jotka puhuttelevat minua jollain tapaa. :)

 22. Ostelen minäkin kortteja vaikka itsekkin niitä teen. Maisema- ja eläinkorteista tykkään ja erityisesti Virpi Pekkalan korteista :)

 23. Minulla on ihan sama tapa. Yleensä teen kortteja, mutta silti ostan myös kortteja, jotka yleensä jäävät varastoon koska ovat niiiiin söpöjä että niitä ei voi lähettää. Tiedän tämän jo kun ostan kortit. :) Tykkään korteista joissa on eläimiä. Muutamia suosekkeja ovat Sanna Annukka, Lennart Helje, Polkka Jam ja Molly Brett. Eli erilaiset tyylit käyvät hyvin, kaikki vintagesta graafiseen. :)

  Kiitos ihanista arvonnoista.

 24. Kortit ovat hyvin monikäyttöisiä. Kalenterien sekä päiväkirjojen välii tulee laiteltua kauniita kortteja. Taiteelliset, persoonalliset, värikkäät ehkä hiukan lapsenomaiset puhuttelevat minua. Viimeisimmät kortit ostin kirpputorilta. Ne oli 70-luku henkiset. Ihanan talviset. Nyt kun vuodenaika vaihtuu, niin kehystän niistä korteista kaksi keittiön seinälle.

 25. ostelen kortteja ja käytän postcrossingissa. luonto, maisemat , eläimet. inge löökin kortit ovat hauskoja

 26. Kauniista, aiheina lintuja, perhosia, pöllöjä, kissoja. Erikoisia ja hauskoja kortteja ostelen myös

 27. Ei-valokuvallisista, piirretyistä, söpöistä korteista.

 28. Ostan kortin aina tiettyä tarkoitusta ja henkilöä varten.

 29. Tykkään The lily of the valleyn kuvaisista korteista ja muista söpöistä kuvista korteissa.

 30. Tykkään muumi- ja myyräkorteista,vintagesta,värikkäistä kuten kuvan keltainen kortti.luontoaiheisista,oikeasti hauskoista huumorikorteista yms.Ehdoton lemppari on kuitenkin wanhat joulukortit <3

 31. Ihania kortteja! Tykkään graafisista korteista, melkein kaikesta, missä on kissa ja toki sellaisista, joissa on jokin juju.

 32. Ihania kortteja! Minä tykkään monenmoisista korteista…värikkäistä, yhden sävyn ympärille tehdyistä, pelkistetyistä, runsaista, maisemista, ihmisistä, abstrakteista jutuista…

 33. nämä kortit ovat just mun näköisiä – siis voisin ostaa itsekin. Harvoin tulee ostettua kortteja, kun mielelläni annan itsetekemiäni. Eniten olen ostanut Minna Immosen kortteja

 34. Tykkään korteista, jotka eivät ole niin kovin yksityiskohtaisia, vaan nimenomaan esim. joku iso, värikäs kuva.

 35. No nyt on paha. Tykkään korteista aika paljon. Tässäpä tekijöitä, joiden korteista yleensä nautin:
  Elsa Beskow, Rudolf Koivu, Matti Kota
  Emmi Jormalainen, Annika Hiltunen, Sari Airola, Terese Bast

  Mun suosikit sisältävät usein ainakin yhden eläimen.
  Nyt kun huvikseni mainitsemiani henkilöitä googlailin, niin löytyipä Kodan Matilta aika karmaiseva kortti, *kliks*. Vähän hienosäätöä, niin olisi jo kauhuaiheinen.

 36. Pidän naivistisista värikkäistä kuvista, satueläimistä aivan erityisesti. Huumorikortteja en juurikaan harrasta.

 37. Erilaiset vintage-kortit, esim. vanhat ,mainokset sekä vanhanajan tunnelmalliset piirrokset ovat parhaita; Martta Wendeliniä ja Carl Larsonia siis…

 38. Värikkäät, graafiset kuvat ovat mieleeni. Mustavalkoisuuskin toisaalta viehättää.

 39. Olen postcrossingissa mukana, joten ostelen monennäköisiä kortteja.

 40. Kaikki itsetehdyt kortit ovat tie sydämmeen !

 41. Onpa kauniita kortteja, erityisesti muumiaiheiset ovat meillä erityisen suosittuja.
  Mukaan siis kivaan arvontaan.

 42. Mä tykkään monenlaisista korteista ja noista ylläolevista Tove Jansonin on ehdottomasti suosikkini :)

 43. Tykkään erityisesti korteista, joissa on joku kiva lause ja kaunis kuva.
  Kukkakortit ovat usein kauniita.