cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Blogin synttäriviikko: Teippitarhan haaste ja arvonta

20 kommenttia

Tässä kuussa tulee kuluneeksi 6 vuotta siitä, kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen. Miten aika onkin kulunut näin nopeaan! Näiden vuosien kuluessa olen bloggaamisen myötä tutustunut uusiin mahtaviin ihmisiin, saanut ihania ystäviä, hurahtanut entistä enemmän askarteluun, inspiroitunut ja kehittynyt ja kasvanut niin ihmisenä kuin kädentaitajanakin. Enpä blogia aloittaessani arvannut, miten iso osa elämääni siitä tulisi ja että vielä tänäkin päivänä innostus blogin pitämiseen on yhtä suuri (ellei jopa suurempikin) kuin aloittaessani.

6vee_blogisynttarit_haasteita_arvontoja

Sen takia halusin tänä vuonna blogini synttäreiden kunniaksi järjestää jotain spesiaalia. Joten koko tämä viikko tulee olemaan synttärihumua täynnä. Joka päivä täällä blogissa on luvassa uusi haaste tai arvonta eri blogini aiheisiin liittyen. Kyllä, luvassa on askartelua, mutta myös ei-askartelijat on otettu huomioon. Olen saanut mukaan huippuja sponsoreita, joten arvontapalkinnot ovat aika mageita!

teippitarha_logo_arvonta

Aloitetaan viikko askarteluhaasteella. Haastan teidät askartelemaan jotakin teipeistä! Osallistujien kesken arvotaan Teippitarhan sponsoroima 20 euron lahjakortti heidän nettikauppaansa! Jos Teippitarha ei ole tuttu, niin kannattaa käydä vilkaisemassa heidän valikoimaansa. Sieltä nimittäin löytyy teippejä joka lähtöön.

Haasteen säännöt:

 • Askartele jotakin, jossa käytät teippiä.
 • Jätä kommentti kommenttiboksiin, jossa on linkki työhösi. Muista myös sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden.
 • Kisatyöllä saat osallistua myös muihinkin arvontoihin. Ainut ehto on, että työsi on uusi.
 • Älä ihmettele, jos viestisi ei heti näy, roskapostisuodatin on saattanut napata sen. Poimin kommentit kyllä sieltä talteen.
 • Myös ulkomailta voi osallistua.
 • Haasteeseen voi osallistua 8.9.2014 klo 18 saakka, jolloin arvon voittajan.

Onnea kisaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt ja voittaja arvottu! Kiitos osallistuneille!

hello_there_washiteippi_kortti

Jos ideat teippiaskarteluun meinaa olla hukassa, niin hauskoja teippien käyttötapoja löytyy esimerkiksi tästä videosta. Tein vielä teille inspiraatioksi kortin käyttäen pohjassa värikkäitä washi-teippejä. Pohja on tehty kokoamalla suikaleita päällekkäin. Hieman elävyyttä ja erilaisuutta tähän perinteiseen teippien käyttötapaan on saatu kohottamalla osa suikaleista irti pohjasta kohotarrapaloin, eli tekemällä vähän kuin tuplateippaus. Toinen teippi on teipattu valkoiselle kartongille, leikattu irti ja sitten kiinnitetty korttipohjaan toisen samanlaisen suikaleen ylle. Alla olevassa kuvassa idea näkyy selkeämmin.

hello_there_washiteippi_kortti2

Translation:

This month my blog turns 6 years old! I wanted to celebrate this milestone with a week full of celebration! This means that every day this week there will be a new challenge or giveaway at my blog. Some are open internationally too (like today’s challenge is). Let’s get started with a challenge sponsored by Teippitarha, Finnish online store selling all kinds of cute tapes. To take part in the giveaway, 20 euros gift card to their store, you have to craft something with tapes. Leave a comment with your email, link to your work by 8.9.2014 and you will be included in the raffle. Good luck!

20 thoughts on “Blogin synttäriviikko: Teippitarhan haaste ja arvonta

 1. Onneksi olkoon blogillesi! Teippihaaste kuulostaa kivalta, koetanpa muistaa osallistua!

  • Onneksi olkoon blogillesi! Teippihaaste kuulostaa kivalta, koetanpa muistaa osallistua! (Sorry tuplakommentointi – koetan poistaa toisen kommentin.

 2. Onnea upealle blogille:)
  Haaste kortti löytyy flickristä

 3. Paljon onnea!:)

  Osallistun tulitikkuaskeilla:)

 4. Onnea, onnea!
  Tässä on minun haastetehtäväni tuotos.
  http://noksuko.blogspot.fi/2014/08/ensimmainen-haasteeni.html

 5. onnea 6v blogillesi!!! =)

  haasteen osallistun tällä kortilla:
  http://korttipajasannas.blogspot.fi/2014/08/jalleen-unikkoja.html

 6. http://niinula.blogspot.fi/2014/08/anski-6-v.html
  Ihan ja vain ja ainoastaan tätä haastetta varten tehty kortti, ollos hyvä. Ja onnea sekä pitkää ikää blogillesi!

 7. Onhan se vielä tähänkin osallistuttava! Haasteet inspiroi ehkä eniten. :)
  http://kepsakka.blogspot.fi/2014/08/haastavaa-teippia.html

 8. Tässä ois mun teippiä sisältävä art joural sivu. Toivottavasti maalattu maalaritteippi kelpaa, kun mulla ei vielä kovin paljo oo noita ”virallisia” askarteluteippejä :) http://kortteja.blogspot.fi/2014/09/you-can-do-it.html

 9. Mukaan minäkin! :)

 10. Inkkarisulilla mukaan haasteeseen, vaikka vähän pliisusti teippiä käytinkin. Ja huomasin jälleen, että tietynlainen teippi varastoista uupuu, vaikka niitä jokunen jo onkin :D

  http://kuppiteeta.blogspot.fi/2014/09/inkkarisulkia.html

 11. Minäkin mukaan haasteeseen! Ihana tuo tekemäsi kortti, kauniit värit ja mahti-idea kohotella teippejä – tuo heti eloa!
  http://tankkuleimailee.blogspot.fi/2014/09/anskin-synttarihaaste-retrokortti.html

 12. Ehdinpäs mukaan, vaikka meinasikin hieman kiirus tulla :)

  http://eemelike.blogspot.fi/2014/09/kopiosiilivauvakortti.html