cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Askartelupirtin workshopit

4 kommenttia

Viikonlopun Askartelupirtissä osallistuin kahdelle kurssille: Riikan washiminialbumi-kurssille ja Emmon art journaling -kurssille. Tykkäsin molemmista kursseista paljon ja kummassakin oli uutta asiaa ja ideoita näin enemmänkin askarrelleille.

askartelupirtti2014_kurssit1

Lauantai-iltana oli Riikan kurssi, jossa teimme minialbumit käyttäen washiteippiä usein eri tavoin. Teimme albumiin erilaisia sivupohjia ja koristeita teippejä hyödyntäen. Mä olen washiteippi-fani (ja tietenkin minialbumien ystävä) ja teippejä onkin kertynyt mulle melkoiset määrät. Kuitenkaan teippejä ei ole kulunut paljoa kuin pienet pätkät aina korttien ja skräppisivujen koristukseksi, joten uudet ideat teippien käyttöön olivat tervetulleita. Kurssilla tulikin monenlaisia vinkkejä ja ideoita, eli nythän voikin sitten hyvällä omallatunnolla hamstarata vähän lisää teippejä, vai mitä? ;) Albumi on mulla vielä kesken ja laitan siitä kuvia kunhan se valmistuu.

askartelupirtti2014_kurssit2

askartelupirtti2014_kurssit3

askartelupirtti2014_kurssit4

Sunnuntai-aamuna oli vuorossa Emmon art journaling -kurssi. Olen muutamaa art journaling -albumia työstänyt tätä ennen, mutta en ole päässyt sivuissa testailuja ja pohjia pidemmälle. Jospa nyt kurssin jälkeen innostuisi työstämään sivuja enemmänkin. Kurssilla teimme kirjoihimme sivuja erilaisia tekniikoita ja välineitä käyttäen. Sivupohjia työstettiin mm. gelliplaten ja pan pastel -värien kanssa. Molemmat olivatkin minulle uusia tuttavuuksia ja oli kiva päästä testailemaan värejä ja välineitä.

askartelupirtti2014_kurssit5

askartelupirtti2014_kurssit6

Translation:

Here is photos of the workshops I took last weekend when attending Askartelupirtti crafting event. I was at Riikka’s washi minialbum workshop and Emmo’s art journaling workshop, and both were awesome and fun!

Mainokset

4 thoughts on “Askartelupirtin workshopit

  1. Suurkiitos ihanasta postauksesta, kyytiseurasta ja kurssittelusta! <3 Kuvasi ovat aina niin huikeita!

  2. Oih toivottavasti minäkin tuonne joskus pääsisin mukaan. Kuvat, joita olet postannut, ja mitä olen Pirtistä kuullut …Haluaisin päästä mukaan. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s