cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sylikissa ja skräppisivu vaihe vaiheelta

4 kommenttia

Tämä skräppisivu ehti olla minulla työn alla jo useamman kuukauden. Sivussa ei ole sinänsä mitään ihmeellisen aikaavievää, joskus vaan jotkut sivut jäävät jumittamaan, varsinkin jos muut askartelut menevät edelle. Pikkuhiljaa kuitenkin työstin sivun valmiiksi asti ja kuvasin myös leiskan syntyvaiheet.

sylikissa

skrappisivun_tyovaiheet1

Aloitin sivun työstön sivelemällä ohuen kerroksen gessoa sivun taustalle. Käytin vanhaa etukorttia maalin levittämiseen.

skrappisivun_tyovaiheet2

Valitsin paperit valokuvan värimaailman mukaan. Leikkelin muutamia palasia valokuvan taustalle ja tein papereihin rösöiset reunat Distress-työkalulla. Stanssasin myös Big Shotilla muutamat pyörylät koristeiksi.

skrappisivun_tyovaiheet3

Tuputtelin sinne tänne kuivuneen maalin päälle kuvioita sabluunan läpi. Washi-teipin palaset auttavat pitämään sabluunan paikallaan.

skrappisivun_tyovaiheet5

Seuraavaksi kokosin paperit, kuvan ja koristeet sopivaan järjestykseen. Leikkelin koristeiksi tähtiä Fiskarssin kuviolävistäjällä ja lisäsin lankasykeröitä papereiden väliin. Siniset maaliroiskeet tein Glimmer Mistillä.

skrappisivun_tyovaiheet6

Sitten lisäilin loput koristeet, kuten napit, tarrat ja muutamat paperisuikaleet. Tässä vaiheessa päätin kuitenkin vielä siirtää yhden koristepyörylän valokuvan alle, jotta otsikko mahtuu paremmin. Viimeiseksi kirjoitin tarinoinnin ja sitten leiska olikin valmis.

Translation:

Here’s a step by step process how I make this scrapbooking page.

Advertisement

4 thoughts on “Sylikissa ja skräppisivu vaihe vaiheelta

  1. Ekan kerran näin nyt, miten noi skräppäykset tehdään, siis kiitos ”opetuksesta”.

    • Kiva jos oli iloa! Lisää näitä vaihe vaiheelta postauksia löytyy tuolta ”tutoriaalit, vinkit ja ohjeet” alakategoriasta, jos kiinnostaa. Kategoriat näkyy tuolla blogin oikeassa sivupalkissa :)

  2. Super!! Hienosti toistit nuo kuvan värit, tykkään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s