cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Uusi Paperilla-lehti on ilmestynyt!

2 kommenttia

Oletteko huomanneet, että Paperilla-lehden kevään numero on julkaistu! Lehden digitaalinen versio on jo myynnissä ja luettavissa Lehtiluukun kautta. Lehden tilaajat pääsevät lukemaan lehteä netissä asiakasnumeroa vastaan. Jos et ole jo tilaaja, niin lehden pääset tilaamaan täältä.

Lisäksi alkuperäisistä suunnitelmista poiketen tämäkin numero ilmestyy myös paperisena! Aika upea juttu vai mitä? Paperiversio ilmestyy myyntiin lehtipisteisiin viikon päästä 6.3, eli hetki pitää vielä odotella, että pääsee hypistelemään lehteä livenä. Lehden tilaajat saavat lehden suoraan kotiin viikolla 10.

Lehden teemana on mm. kierrätys ja vanhan ja uusien materiaalien sekoittaminen. Täytyy sanoa, että valmis lehti näyttää kerrassaan upealta ja pursuaa hienoja ideoita ja inspiraatiota! Mun tekemät jutut löytyvät lehden sivuilta 22, 26, 40 ja 56.

paperilla_lehti_kevat

Translation:

The new issue of Paperilla magazine has been published! You can read the magazine’s digiversion (in Finnish) in here. The paper version is coming to stores in Finland at 6.3. The crafts made by me can be found at pages 22, 26, 40 and 56.

Mainokset

2 thoughts on “Uusi Paperilla-lehti on ilmestynyt!

  1. interesting! :)

    • Yeah, the magazine is in Finnish, but it’s full of inspirational photos, so even non-Finnish-speaking can get inspiration from them :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s