cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sinipunainen ruusukortti

6 kommenttia

Yksi mun vakiojuttu korteissa on kyllä nämä kaikenlaiset pahvikehykset, joiden keskelle liimaan onnittelutekstit. Tällä kertaa sentään päädyin tekemään jonkun muun kuin neliönmuotoisen kortin, kun sekin mulla taitaa olla semmoinen vakiojuttu. Kangaslehdet ovat Priman resist canvas kuvioita, jotka värjäsin misteillä ja sipaisin päälle vielä glitteriä. Kangasnappi on Polkkaponin ja ihana ruusupaperi Glitzin Yours truly -sarjaa.

sinipunainen_ruusukortti

Translation:

Once again a card with chipboard frame and the gratulations text in the middle of it. But this time I didn’t make square shaped card at least.

Mainokset

6 thoughts on “Sinipunainen ruusukortti

  1. Ihana ja todella raikkaan värinen. Tykkään kovasti.

  2. Todella kauniit värit!Itsekin olen hamstrannut nyt muutaman glitzin lehtiön,ovat kauniita papereita:)ja tuo nappi on syötävän suloinen!

  3. Onpas kiva kortti, ja onpas muuten jännä tämän kaiken pastellin sävyjen, ja turkoosien ja violettien keskellä nähdä sinipunainen kortti – oikein kivat ja raikkaat värit! :) Ja en siis nyt tarkoittanut sinun aijempien korttien värimaailmaa, vaan tätä yleensäkkin valloillaan olevaa värimaailmaa :) Itsekin teen yleensä neliökortteja, ja vieläpä melkein aina 15x15cm. Välillä onkin tosi kiva tehdä suorakaiteenmallisia kortteja, se jotenkin muuttaa heti sommittelua ja tekemistäkin :)

    • Kiitos! Ja joo, tiedän mitä tarkoitat, ihan perinteiset siniset ja punaiset eivät ole olleet pitkään aikaan muodissa. Tai jos niitä värejä näkee, ne ovat yleensä jossakin britti ja amerikka-aiheisissa kuoseissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s