cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Chillin’ beside the seaside

4 kommenttia

Askartelu Amalia haki viime syksynä askartelijoita uusien Color Hills -papereiden ja nappien testaukseen. Pääsin mukaan testiryhmään ja askartelin saamistani materiaalipäkin antimista kaksi leiskaa ja kortin. Tässä ensimmäinen noista tekemistäni leiskoista. Sarjan Chill out -papereiden meriaiheiset lausahdukset ja raikkaat värit inspiroivat kaivelemaan valokuvan viimeisimmästä matkastani meren rannalle, joka oli viime kesänä Portugalissa. Valitsin papereiden vaalean sinisen sävyihin soveltuvan valokuvan, ja värit osuivatkin aika hyvin nappiin. Materiaalipäkin papereista ihastuin heti keltaviivaiseen paperiin ja halusin käyttää sitä kokonaisena leiskan taustana. Valokuvan ympärille tein koristerykelmän paperisuikaleista. Ankkuri”nappi” on leikattu irti paperista ja päällystetty glossylla. Laivan kuva on leikattu myös irti paperista ja kohotettu kohotarrapaloin irti taustasta.

chillin_beside_the_seaside

Tarvikkeet saatu Askartelu Amaliasta:
– paperit: Color Hills Chill Out
– kuvionapit: Color Hills Mojito badges

Translation:

Last autumn Askartelu Amalia was looking for crafters to test new Color Hills products and I got selected. I got the material pack and I made two layouts and one card using the products. Here is the first layout I made in August. I loved the yellow white striped paper and I wanted to use it in the background.

4 thoughts on “Chillin’ beside the seaside

  1. Hei! Olen jo jonkin aikaa ihaillut kauniita töitäsi! Sen verran haluaisin udella, että mitä tulostinta käytät valokuvien tulostamiseen?

    • Kiitos! :) Mulla on Canonin monitoimilaite Pixma MP620 käytössä, oli aikoinaan vuoden tulostimeksi valittu jossakin testissä niin valitsin sen :D Noita juuri samoja malleja ei enää ole myynnissä, mutta canonin tulostimet on kyllä muutkin laadukkaita.

  2. Tää on niin kaunis!! Värit on ihanat, voi oispa jo kesä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s