cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

December Daily 2013

6 kommenttia

Tässä mun tuorein December Daily -minialbumi, kooltaan 6×6 tuumaa. Albumissa on käytetty pääasiassa koristeena vain paperia, maaliroiskeita, kirjaintarroja ja washi-teippiä. Paperit ovat kolmesta 6×6 paperikosta: Teresa Collins Christmas cottage, My Mind’s Eye Vintage Christmas ja KaiserCraft St Nicholas. Enimmäkseen käytin kahta ekaa lehtiötä. Lisäksi tägit ovat erillisestä isommasta KaiserCraftin arkista. Halusin albumista tänä vuonna oikein perinteisen jouluisen. Eli värit ja kuosit sen mukaan. Puista lumihiutaletta olin säästellyt kanteen tätä tarkoitusta varten. Puiset höyhenet valitsin mukaan, jotta albumin sisäsivuiltakin löytyy jotain puista ja teemaan sopivaa.

decemberdaily2013_01

Albumi on oikeastaan December weekly, koska kokosin yhden viikon tapahtumat aina yhdelle aukeamalle. December Daily nyt on vaan nimenä iskevämpi, ja käytössä vanhoissakin albumeissani, joten sillä mennään. Käytin viime vuoden albumissanikin samaa tyyliä, että viikon tapahtumat ovat yhdellä aukeamalla. Ensin yhdellä aukeamalla tekstit ja seuraavalla valokuvat. Vuoden 2010 albumissani tykkäsin tyylistä, että olin laittanut koko viikon valokuvat pikkukuvina yhdelle aukeamalle. Tänä vuonna tuli joulukuussa kuvattua paljon, joten skräpistin idean uudestaan käyttöön. Käytin nyt vain neliökuvia, jotta Instagram-kuvatkin pääsivät kätevästi suoraan käyttöön.

decemberdaily2013_02

decemberdaily2013_03

decemberdaily2013_04

decemberdaily2013_05

decemberdaily2013_06

decemberdaily2013_07

decemberdaily2013_08

decemberdaily2013_09

decemberdaily2013_10

decemberdaily2013_11

Translation:

Here is my new December Daily, size 6×6. Well, it is in fact December weekly, because one weeks happenings are on one spread. First journalings and then the photos of the week are on the next spread. I mostly used papers from three 6×6 paper pads: Teresa Collins’ Christmas cottage, My Mind’s Eye’s Vintage Christmas and KaiserCraft’s St Nicholas. I wanted this album to have really traditional Christmas colours and mood.

Mainokset

6 thoughts on “December Daily 2013

  1. Kauniit tekstisivut ja kivat lumisaderoiskeet kuvien päällä :)

  2. Ihana kirja:) Tykkään tosi paljon sun tyylistä tehdä kortteja ja skräppisivuja. Ehdottomasti yksi parhaimmista tyyleistä, joita olen blogeissa nähnyt!!!!

  3. Aivan ihana!! Ja ihan mahtavaa, kun sulla on aina paljon tarinointia sun töissä ja varsinkin albumeissa. Se kun on jotain mitä en ite osaa :)

    • Kiitos! Mä oon yrittänyt panostaa tarinointiin, musta taas tuntuu että sitä on yleensä tosi vähän. Näihin albumeihin sitä tosin tulee helposti enemmän, tai ehkä näyttää sille, kun tila on pienempi tekstille! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s