cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ihania papereita ja värejä

2 kommenttia

Mulla vierähti viime vuoden puolella askartelutarvikkeiden ostolakko pidemmäksi kuin olikaan tarkoitus. Tampereen Kädentaitomessujen ja messushoppailujen jälkeen pistin vielä tilausta Paperinauhaan menemään. Klikkailin ostoskoriin mahdollisimman inspiroivia ja värikkäitä tuotteita. Tarvikkeita, mitkä inpiroivat juuri nyt, trendikkyydestä tai käyttömahdollisuuksista viis! Söpöjä koristeita ja iso kasa paperia. Ja mitä kävikään? Askarteluinto iski heti ja tarvikkeista on jo kulutettu aimo kasa! Ehkäpä olisi siis aika jo seuraavalle tilaukselle? ;)

paperiostoksia1

paperiostoksia2

paperiostoksia3

Translation:

At November, I bought lots of lovely crafting supplies. Cute decorations and a giant pile of paper. And what happened? I was so inspired right away that many of these I’ve already used. Perhaps it is time for the next order? ;)

Mainokset

2 thoughts on “Ihania papereita ja värejä

  1. Tilauksesi näytti sen verran houkuttelevalta, että oli pakko tilata itsellenikin vähän uusia tarvikkeita :D Nyt pitäisi ostohimojen helpottaa vähäksi aikaa. Se on muuten jännä, miten uudet tuotteet inspiroivat askartelemaan, ja uusien ostosten rinnalla jotkut vanhatkin tarvikkeet tuntuvat näkyvän ihan uudessa valossa.

    • Heh, se tarttuu se shoppailuhimo :) Mutta kannattaahan sitä tilata, kun jos uudet tarvikkeet saavat inspiraation päälle! ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s