cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Mukana Paperilla-lehdessä!

2 kommenttia

Minullapa on kerrottavana hienoja uutisia! Minua kysyttiin mukaan Paperilla-lehden toimitukseen, ja tottakai lähdin mukaan! Askarteluitani voi siis löytää pian Paperilla-lehdestä, sekä digitaalisena, että painetun lehden sivuilta ensi vuoden kevätkaudella. Muut toimituksen uudet jäsenet voit käydä katsomassa täältä.

mukana_paperilla_lehdessa1

Jos Paperilla-lehti ei ole sinulle tuttu, niin kyseessähän on Emmon toimittama uusi suomalainen paperiaskartelulehti. Lisätietoja löytyy lehden nettisivuilta ja ahkerasti päivittyvästä blogista. Ensimmäinen jo ilmestynyt numero on luettavissa ilmaiseksi digilehtenä. Nimensä mukaisesti lehdessä käsitellään paperiaskartelua monipuolisesti, esitellään erilaisia projekteja ja tottakai pyritään inspiroimaan lukijoita omiin askarteluihin. Artikkeleita on mm. paperiaskartelun, kuvataiteen ja mixed median alueilta. Lehti ilmestyy digilehtenä neljä kertaa vuodessa ja paperilehtenä kahdesti vuodessa. Lehden voit tilata itsellesi täältä.

Translation:

Great news! I was asked to join the Paperilla team, and of course I said yes! Paperilla is a new Finnish paper crafting magazine, it includes articles of paper crafting, arts and mixed media. The first issue has been published and you can read the free digital version here. New issues next year will be published in paper (2 issues) and in digital (4 issues). You can get to know the new team here and read more about the magazine here on the website and on the blog.

2 thoughts on “Mukana Paperilla-lehdessä!

  1. Onnea kovasti Anski! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s