cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kaunista vihreää

2 kommenttia

Näin talvella kun ei kauheasti näe luonnossa monia värejä, sitä kaipaa värikkyyttä. Ja mikä olisikaan kivempaa kuin väriterapia askartelun muodossa. Siitä syntyi tämä sivu, joka kertoo mun lempiväristä vihreästä.

kaunista_vihreaa1

Kuvasin myös sivun synnyn pääpiirteittäin vaihe vaiheelta. Illalla pelkän kelmeän lampun valossa otetut kuvat eivät tosin ole kovin hyviä, mutta jospa niistä jotakin selvää saisi.

kaunista_vihreaa2

1. Aloitin sivun tekemisen taustasta. Taustapaperi on Studio Calicon Chevron. Levittelin sivun pohjalle kerroksen gessoa ja annoin kuivua. Tämä jälkeen suihkin maaleilla (Studio Calicon keltainen ja vihreä suihkemaali) taustaan väripläjäyksiä, nostin paperia pystyasentoon ja annoin maalien valua.
2. Sirottelin märkään maaliin suolaa, joka antoi kuivuttuaan pintaan kivaa tekstuuria. Kuivuneet suolakiteet hankasin irti leiskasta. Käytin pienikiteistä suolaa, joten efekti on aika hienovarainen. Tekniikka toimii parhaiten huokoisella, paksulla akvarellipaperilla ja isokiteisen merisuolan kanssa.
3. Leikkelin Fiskarssin sormiveitsellä oksakuvioita irti K&Companyn paperista.
4. Kun olin päättänyt oksakuvioiden paikat, tein taustaan sopiviin oksien väleihin leimailuja. Käytin Studio Calicon leimasinta ja Distress Inkin vihreää sävyä Evergreen bough.
5. Sitten rakensin papereista kuvan alle koristeröykkiön. Valokuvan ja oksakuviot kiinnitin kohotarrapaloilla paikoilleen. Muuten käytin liimaa. Sekalaisten koristeiden lisäksi tein myös ompelukoneella siksak-ompeluksia sinne tänne paperisuikalaiden reunoihin.
6. Lopuksi kiinnitin otsikkokirjaimet ja kirjoitin tarinoinnin.

Translation:

In wintertime you miss colours. So I made a page about my favourite color green. Here you can also see my process step by step. I used salt on top of paint so get the grainy efect. Just remember after the salt and paint is dry, brush the salt away.

Advertisement

2 thoughts on “Kaunista vihreää

  1. Todella ihanuuden huippu. Mukavaa viikonloppua sinulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s