cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Jouluaskarteluvinkkejä aiemmilta vuosilta

2 kommenttia

Koska en oikeastaan harrasta joulukoristelua kämpässä, jäävät jouluaskartelut yleensä aika vähäisiksi. Tänä vuonna tein yhden paperisuikalekranssin, ja lisäksi tein joulukortteja ja December Daily on työn alla. Jälkimmäiset kuitenkin tulevat esittelyyn vasta joulun jälkeen. Koska blogia on kuitenkin tullut pidettyä kauan ja askarteluita kertynyt, ajattelin koota inspiraatioksi ja vinkeiksi listan mun suosikkijouluaskarteluistani menneiltä vuosilta.

parhaimmat_jouluaskartelut

1. Tämä roikkuva joulukalenteri on tehty vanhaan jalkalampun kehikkoon, ja kirjekuoret on tehty taittelemalla paperista.
2. Nämä porokortit on tehty sormiveitsellä leikkaamalla ajalla ennen Big Shotin omistusta. Nyt kaikenlaisten sähköistenkin leikkurien aikana vastaavanlaisia kortteja on nopea ja helppo tehdä.
3. Jos kaipaa kortteihin jotain erilaista kuvitukseksi, voi käyttää pääkuvana vaikka paikallisen kirkon valokuvaa. Toimii niillekin kivana talvikorttina, jotka ei muuten niin jouluhömpötyksestä välitä. Lisäksi näissä on käytetty normaaleja papereita joulupapereiden sijaan.

4. Nämä joulukoristepallot (ja kranssi näiden parina) on tehty liimaamalla styrox-pallojen päälle tähtileikkurilla leikattuja kuvioita. Kätevää myös ylimääräisen paperisilpun tuhoamiseen.
5. Olen tykästynyt tekemään joka joulu December Daily -albumin, johon kokoan tapahtumia ja kuvia koko joulukuun ajalta. Tässä viime vuoden albumi. Tämänvuotinen on jo työn alla.
6. Tämän paperikuusen ideoin styrox-kartion päälle. Kuusen oksat on leikattu Fiskarssin sydänleikkurilla, taitettu keskeltä kahtia ja liimattu pintaan alaspäin.

7. Tässä joulukortissa käytin myös Fiskarssin sydänleikkuria ison rosetin tekemiseen. Näitä olisi kätevä käyttää myös vaikka joulupakettien koristeluun.
8. Ylimääräiset joulupaperisuikaleet on kätevä käyttää tekemällä niistä vaikka pakettikortteja. Tänä vuonna ajattelin tehdä samaa.
9. Nörttikavereita voi ilahduttaa persoonallisilla joulukorteilla. Vinkki, melkein mistä tahansa hahmosta saa jouluisen, kun lisää päähän tonttulakin ja jouluisen puhekuplan, kuten Starscream (Transformerseista tuttu) tässä todistaa.

10. Näihin joulupallokortteihin leikkasin aikoinaan reiät käsin, mutta Big Shotilla tai muilla leikkureilla vastaavien korttien tekeminen käy entistä nopeammin. Hyvä malli, jos tarvitsee tehdä paljon kortteja nopealla sarjatuotannolla.
11. Nämä pakettikortit on leikelty pahvista ja koristeltu leikkureilla leikellyin kuvioin ja teipein. Jälleen yksi tosi nopea askarteluidea.
12. Ja pitäähän se listalle mukaan laittaa myös viime vuonna tekemäni digitaalinen skräppäyssetti, joka on edelleen ladattavissa ilmaiseksi täältä.

Ainiin, ja vanhoja joulukortteja löytyy suoraan täältä joulukortit-alakategoriasta. Mitkäs on teidän vanhoja suosikkijouluaskarteluita? Jaa sinäkin omat ideasi?!

Translation:

I don’t usually decorate much for Christmas. This year I made one wreath. Cards and December Daily I will show after Christmas, so in the meantime, here are my favourite Christmas crafts from previous years.

2 thoughts on “Jouluaskarteluvinkkejä aiemmilta vuosilta

  1. Voi miten kauniita kaikki ovat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s