cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ekoskräpättyä

6 kommenttia

Tällä kertaa Skräppihetket Haasteessa on aiheena ekoskräppäys. Skräppää sivu joko jostakin ekoteostasi tai käytä sivussasi ekomateriaaleja. Myös luonnosta saa halutessaan käyttää. Minä käytin mun leiskassa luonnosta peilikuvana. Leiskasta löytyy kaikenlaista pientä uusiokäytettyä. Muunmuassa pahvista punchattuja kukkia, pahvilaatikosta leikattuja suikaleita, mainospostista leikattua confettia ja Big Shotilla stanssattuja oksia lehtimainoksista. Lisäksi käytin papereiden seassa koristeena vaatetageja ja kangaskukat on leikelty ja revitty vanhoista lakanoista.

girly_girl

Translation:

At Skräppihetket challenge theme is to make ecopage. I used bunch of recycled / reused materials in my page. Like strips of cardboard box, branches cut with Big Shot from magazines, clothes tags and flowers are cut from old sheets.

6 thoughts on “Ekoskräpättyä

  1. Vautsi miten tarkkaa työskentelyä. Kurkkasin blogiasi ekan kerran ja selailin vanhojakin juttuja. Itselläni ei riittäisi maltti näin pikkutarkkoihin juttuihin, mutta arvostan sitä kyllä. Käyhän vastavierailulla minun blogissani, siellä askarrellaan ja keksitään kaikenlaisia kädentaitoprojekteja.

    • Kiitos! Ei mullakaan kaikki ole kovin pikkutarkkoja, vaikka saattaa näyttääkin sille! :) Yleensä tulee maalia roiskittua ja hutkittua koristeita paikoilleen ihan ilman mitään piperryksiä :D

  2. Todella upea. Kauniit kukat olet tehnyt.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s