cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Nopea isänpäiväkortti lahjakorttitaskulla

2 kommenttia

Isänpäivä lähestyy. Tein viime vuonna Fiskarettesiin tämän taittelumallin isänpäiväkortista, jonka ajattelin esitellä uusiksi muistin virkistämiseksi, tai jos et ole ikinä Fiskarettesin sivustolla käynyt. Fiskarettesissa on muuten juuri haku päällä ensi vuoden Design Teamiin, kannattaa vilkaista tarkemmat ohjeet täältä!

helppo_isanpaivakortti2

Kortin sisällä on tasku lahjakortteja varten ja koko kortin voi taitella yhdestä skräppikartongista. Lahjakorteilla voi lunastaa erilaisia palveluksia lahjan antajalta, kuten vaikkapa siivousvuoron, kokkauksen tai hartiahieronnan. Isänpäivänä voi antaa lahjakorttipaketin vaikkapa koko perheen voimin, jolloin lahjana voi olla monenlaista yhteistä aikaa perheen kesken. Itse kirjoitin ja tulostin lahjakorttilaput tietokoneella. Kortin kannen koristelut pidin aika yksinkertaisena; vain pari nauhaa, tarrakirjaimia ja kannen kuviopaperista leikeltyjä ympyröitä, jotka kohottelin tarrapaloilla. Kohotellut kuvat antavat aika kivan hienovaraisen ja kolmiulotteisen efektin kanteen.

helppo_isanpaivakortti

Ohje korttipohjan tekoon:

1. Leikkaa skräppikartongista kaksi palaa. Käytä suhteellisen paksuja papereita, että kortista tulee tarpeeksi vahva. Yksi kokonainen skräppikartonki riittää puoliksi leikattuna, tai sitten voit käyttää kahta erilaista paperia, niinkuin minä olen tehnyt. Taita sisälle tuleva pala mallin mukaisesti kolmelle taitokselle. Ulompi pala taitetaan vain kerran ja se on luonnollisesti lyhyempi kuin sisempi kartonki.

2. Levitä sisäpuolelle tuleva paperi auki ja tee arkin keskelle, keskimmäisen taitoksen keskelle aukko Fiskarsin pyöreällä ikkunalävistäjällä.

3. Kokoa kortti ja liimaa etu- ja takakannet yhteen.

4. Älä kuitenkaan liimaa keskelle jäävää osiota kokonaan kiinni, että saat laitettua kortit taskun sisään. Liimaukset reunoissa, kuvassa sormien kohdalla, riittävät.

5. Sisälle tulevien lappujen koosta riippuen, leikkaa tarvittaessa lisätilaa varovasti reunukseen. Älä kuitenkaan leikkaa liikaa, että laput pysyvät tukevasti paikoillaan.

6. Sisus on valmis ja kortit voi laittaa paikoilleen taskun sisään!

Kortin tekemisessä käytetyt tuotteet saatu Fiskarsilta:
– Everywhere Window Punch™ Ikkunalävistäjä – Ympyrä (5564)
– Sormiveitsi (1352)

Translation:

Last year I made this Father’s day card and the model for folding the card out of a single scrapping paper. Inside the card there is a folder for your own gift cards. The tutorial was published on Fiskarettes last year.

Advertisement

2 thoughts on “Nopea isänpäiväkortti lahjakorttitaskulla

  1. Ihanuus miten upea.

    Mukavaa viikonloppua sinulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s