cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Jesse kukkameressä

18 kommenttia

Ensimmäinen leiska uudesta kissanpennusta on jo valmistunut! Itseasiassa toinenkin, mutta sen esittelen vasta loppuviikosta. Halusin leiskasta supersuloisen, niinkuin tämä valokuvakin on. Kuvassa Jesse nojailee lempileluunsa, valkoiseen palloon kesken leikkien. Kukat on leikattu Graphic45:n Bird Song collection Cherry Blossom paperista ja kiinnitetty kohotarrapaloilla pohjaan. Taustapaperi on Basic Greyn pb&j toasted, jonka tekstuuria hillitsin vähän sivelemällä sinne tänne ohuen kerroksen valkoista gessoa. Onhan tämä aika hempeä sivu poikakissasta, mutta ei se mitään!

jesse1

Leiska osallistuu P*skarteluhaasteeseen, jossa aiheena oli bingo. Valitsin alimman vaakarivin pitsi, turkoosi ja tekstiä. Tekstiä löytyy itse tarinoinnista, haaraniiteistä ja paperisuikaleista. Pitsiä on paperisuikaleiden joukossa. Yhdessä vaiheessa käytin melkein kaikki pitsivarastoni loppuun, eikä ole tullut hankittua nyt uusia. Löysin kuitenkin vielä pätkän valkoista pitsiä, jonka pätkäisin kahteen osaan ja värjäsin siniseksi. Samalla sinisellä suihkeella värjäsin myös Polkkaponin ihana-tekstinapin ja tein maaliroiskeita pohjaan.

Translation:

My first page about our new kitten, Jesse! I wanted to make very sweet page (despite the fact the kitten is a boy). I cut the flowers from Graphic45’s Bird Song collection Cherry Blossom paper. The background paper is Basic Grey’s pb&j toasted, but I dampened the wild textured with thin layer of white gesso. I take part in P*skarteluhaaste challenge with this. Theme was bingo. I chose row: text, turquoise and lace. I used small lace strips and coloured them blue. I also used the same paint in text button (Ihana means sweet/lovely) and in paint splashes.

Mainokset

18 thoughts on “Jesse kukkameressä

  1. Oi mikä ihana kissanpentu! :) Ja aivan ihana sivu, tykkään!

  2. Hurjan kaunis sivu ja suloinen on päätähtikin :)

  3. Voi mikä inana pentu!! Ja todella kaunis leiska :)

  4. Mielettömän suloinen!

  5. Voi, ihana Jesse <3 Ikävä tuli!

    • Voi että! Se on kyllä aivan ihana, välillä tuntuu että se oikein poseeraa kameralle! :D Mutta osaa se kyllä olla villikin ja riehuu aina kun ei pitäisi, eli tietenkin keskellä yötä… Onneksi ollaan sikeäunisia :D

  6. Suloinen leiska, suloinen kisu :)

  7. kerrassaan suloisen hempeä leiska ja kisu=) kivasti olet leikannut kukkapuun ja värimaailma on upea!

  8. Wau! Huikean kaunis leiska ja suloinen kissanpentu! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s