cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Instagram-koukussa

10 kommenttia

Skräppihetket haasteessa aiheena on sosiaalisesta mediasta skräppääminen. Tällä hetkellä suosikkijuttuni on edottomasti Instagram. Vaikka olen käyttänyt palvelua vasta muutaman kuukauden, olen jo postannut monta sataa kuvaa ja uudet kuvat tulee katsottua monta kertaa päivässä. Arvasin kyllä jääväni koukkuun, vaikka kuvien lataaminen pitääkin tehdä vähän mutkien kautta kun käyttää Lumiaa (Instagraph-appilla kännykän kautta, joka on osittain maksullinen ja toimii 5-30 min viiveellä tai BlueStacks-emulaattorilla tietokoneen kautta). Mutta onneksi pari päivää sitten tuli hyviä uutisia, että Instagram on nyt viimein tulossa virallisesti myös Nokian puhelimiin, jippii! Varmaan tämä ilahduttaa muitakin?

instagram_koukussa

Leiskaan valitsin muutamia postaamiani kuvia ja kohottelin ne kohotarrapaloilla pohjasta. Yritin valita mulle tyypillisiä kuvia. Eli maisema- ja ulkoilujuttuja, pelikuvia, omakuvia, kuntoilua ja muita harrastuksia. Askarteluista unohtui laittaa kuva, sillä keskeneräisistä jutuista tulee laitettua sneak peekkejä myös aika usein! Sivun värimaailma lähti tuosta keltaisesta Instagram-napista. Se on ollut mulla jo pitkään ja tiesin heti, että se on pakko saada sivuun. Sivusta löytyy paperisuikaleita ja tarroja, ompeleita, gessoilua, maaliläiskiä ja roiskeita ja kuviopaperista irtileikattuja oksia. Vaikka lopputulos on aika simppeli (yhtenäinen värimaailma myös tietenkin rauhoittaa leiskaa), meni sivun työstöön aikaa useampi ilta.

Translation:

Social media is now the subject of Skräppihetket challenge. I made my page about Instagram (my username is veilanski). I printed some typical photos from my feed. Nature, fitness, selfies, games and other hobbies. I forgot to print a photo of papercrafts, because I like to post sneak peeks of my crafts quite often too!

10 thoughts on “Instagram-koukussa

  1. Oi keltaista <3 Tämä kyllä piristää kivasti syksyn harmaudessa :) Söpöjä pikkukuvia!

  2. Tosi upea leiska, tykkään ja paljon ! Hyvää viikonloppua!

  3. Aivan mahtava sivu! Kunnon väriterapiaa :)

  4. Mmmm :) I love all the tiny photos you fit in the page and the warm colors as well.

    • Thank you! Those tiny photos were quite annoying to attach (I used 3d-stickers in every one of them) , but it was worth it :D

  5. Hei, mulla on myös Lumia, mutta käytän Instagramia sellaisen sovelluksen avulla kuin 6tag. Täysin ilmainen ja ainakin mun mielestä hyvä sovellus :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s