cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ruutuja

7 kommenttia

Kuten metsämaiseman vihreydestä voi päätellä, nämä kuvat ovat jo useamman viikon takaa, syyskuun puolelta. Tuossa vaiheessa oli vielä yllättävän vihreää, vaikka metsän puista olikin jo suurin osa lehdistäkin jo putoillut. Tuona päivänä oli harvinaisen lämmintä, tosin oli minulla takki päällä, mutta jota en näköjään muistanut kuvata yhteenkään kuvaan. Nyt lumentulon jälkeen ollaankin sitten siirrytty jo kunnon lämpimiin vaatteisiin. Olen tosi vilukissa, enkä tykkää kylmästä. Lisäksi jo useamman viikon kestänyt sitkeä flunssa ei vain ota loppuakseen ja alan olemaan jo aika kyllästynyt palelemaan ja niistämään koko ajan. Onneksi on alkanut olo jo vähän helpottamaan, eikä kaikki aika mene vain kuin koomassa.

ruutuja1

ruutuja2

Väsymyksestä huolimatta olen ehtinyt vähän askarrellakin ja pelailla. Joka ilta on pakko pelailla vähäsen uutta Animal Crossingia. Se on sellainen suloinen kylänrakentelu- ja puuhastelupeli Nintendo 3DS:lle. Tosin monta uutta pelihankintaa odottaisi vielä korkkaamista. Muun muassa uusin Bioshock on yhä pelaamatta. Osittain siksi, että olen halunnut säästellä sitä, sillä sarjan eka osa on yksi mun suurimmista suosikeista. Tuo uusin pelikin on saanut paljon kehuja, mutta en ole uskaltautunut lukemaan vielä paljoa kommentteja tai katsomaan videoita spoilereiden pelossa. Tästä tulikin mieleeni, että en ole muistanut edes tänne blogiinkaan kirjoitella pitkään aikaa mitään peliarvosteluita. Mä olen pelatessa ahkera screenshottailija (pitäähän sitä peleissäkin ”valokuvata”) joten kuvamateriaalia kyllä löytyy jo pelistä kuin pelistä.

ruutuja3

ruutuja4

ruutuja5

Tämä Seppälästä aikoinaan ostettu mekko on itseasiassa sellainen vaate, jota tulee käytettyä tosi harvoin. Pitsihelmoineen se tuntuu jotenkin liian juhlavalta arkikäyttöön, toisaalta kuosi taas on jotenkin liian rock, jos pukeutuu mielialan mukaan. Yleensä kun tulee päädyttyä pukeutumaan niihin perus kukkakuoseihin. Pitsinen myssy tosin vähän hempeyttää tätäkin asua. Suloinen lintukaulakoru on bongattu alennuksesta Glitteristä.

ruutuja6

ruutuja7

ruutuja8

Näin talven koittaessa sitä monesti vaipuu sellaiseen talvikoomaan. Tuntuu sille, ettei oikein saa aikaiseksi mitään, eikä oikein tapahdu mitään. Sitä vähän kuin odottelisi kevättä tai valoisampia aikoja. Pitää siis taistella tietoisesti tuota väsyneisyyttä ja tylsistymistä vastaan. Juuri tässä eräs ilta juteltiin ystävän kanssa siitä, että nyt on juuri hyvä aika aktiivisesti aloittaa tai jatkaa unelmien tavoittelua, eikä vain lykätä niitä tuonnemmaksi. Monesti ne unelmat jäävät arjen ja laiskuudenkin jalkoihin, ja ne vaativat patistamista ja töitä toteutuakseen. Varmasti moni muu voi samaistua? Mulla on monta juttua niin ammatillisessa kuin harrastusmielessä, jotka haluan toteuttaa, mutta ne vaativat paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä. Mutta ei auta muu kuin jatkaa sinnikkäästi ja pikku hiljaa kohti tavoitteita, pieni pala kerrallaan. Eihän sitä voi ikinä onnistua, jos ei yritä. Jos muilla on samoja mietteitä, miten olisi jos tsempataan toinen toisiamme kohti omia tavoitteitamme ja unelmia? Kaksi isoa unelmaa mulla onkin jo toteutuksen alla. Ensinnäkin ensi vuodelle on suunnitteilla matka Lontooseen. Mutta yksi isoista haaveista on ollut pitkään oman lemmikin hankkiminen, joko kissan tai koiran. Mietinnän tuloksena päätettiin, että nyt on korkea aika hankkia meille se kissa, eikä lykätä asiaa turhaan pidempään. Joten toivottavasti pian tulee tämä blogi täyttymään myös kissa-aiheisista kuvista ja askarteluista!

ruutuja9

ruutuja10

Asun tiedot: mekko Seppälä / neuletakki Seppälä / myssy H&M / vyö Pieces / kengät Anttila / kaulakoru Glitter / rannekello Moretime / laukku Jouni Exclusive

Translation:

These photos are from September. Now it’s colder and there’s even snow in here. So, I’ve been thinking about chasing your dreams lately. It takes a lot of work to make them come true, but I say, let’s do it, let’s make them come true bit by bit, even if it takes time and it’s gonna be hard. We can engourage each other, what do you think!? I’ve already started. We are booking a trip to London next year and one big dream is getting our own pet; we are finally getting a kitty!

7 thoughts on “Ruutuja

  1. Kissanpentu kyllä kummasti vilkastuttaa elämää! Minkä rotuista olette ajatelleet?

  2. Ihastuttavia kuvia!

  3. Hieno kirjoitus unelmien tavoittelusta. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s