cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Hello Praha Journey -minialbumi

2 kommenttia

Olisikohan jo korkea aika esitellä tämä jo viime keväänä valmistunut minialbumi! Olen ollut laiska kuvaamaan tätä, sillä tästä tuli aika muhkea ja runsassivuinen, joten kuvaamisessa vierähti aikaa. Tämä albumi on tosiaan aloitettu viime Intohimona Skräppäyksessä, Nulkan ja Jaszmurkan Travel album workshopissa. Itse workshopista kirjoittelinkin jo aiemmin täällä. Suurin osa albumin materiaaleista ovat kurssin runsaasta ja upeasta tarvikepakkauksesta, jossa oli tarvikkeita mm. SODAlicioukselta, Color Conspiracylta ja Scrapperiniltä. Lisäksi extrana oli vetäjien tekemä viikonpäiväleimasin, jota käytinkin sitten albumin sivuilla runsaasti. Vinkki; leimasinta lukuunottamatta suurimman osan tarvikkeista voi ostaa SODAliciouksen verkkokaupasta.

praha_mini1

praha_mini2

Albumin sivupohjat ovat suurimmalta osin keskeltä taitettuja kraft-kirjekuoria. Mukana on myös muita kivannäköisiä kaavio-papereita. Sivuille leviteltiin valkoista akryylimaalia ja koristeltiin teipeillä, naruilla, leimailuilla ja sekalaisilla koristeilla. Lisäksi siellä täällä on myös kalvosivuja keveäntämässä tunnelmaa. Mun albumista tuli aika paksu, sillä tarvikkeita oli runsaasti ja halusin käyttää mahdollisimman paljon kaikkea. Lisäksi reissusta oli niin paljon valokuvia, että niissä riitti skräpättävää. Albumin viimeisenä sivuna olevaan taskuun ujutin vielä sekalaisia lappusia reissusta.

praha_mini3

praha_mini4

praha_mini5

praha_mini6

praha_mini7

praha_mini8

praha_mini9

praha_mini10

praha_mini11

praha_mini12

praha_mini13

praha_mini14

praha_mini15

praha_mini16

Translation:

I think it’s time to show you my minialbum I finished already last spring! I’ve been too lazy to photograph this earlier, and one reason being that this turned out really full and it has so many pages. This album is from Intohimona Skräppäys event, from Nulka’s and Jaszmurka’s Travel album workshop. I already wrote about the workshop here earlier. Most of the materials are from the workshop’s kit (materials from SODAlicious, Color Conspiracy, Scrapperin etc.) The album contains photos from my trip to Prague.

2 thoughts on “Hello Praha Journey -minialbumi

  1. Tää on niin kadehdittavan upea!Gesso ja vanhat rakennukset-sopii hienosti yhteen:)
    Tykkään hirmuisasti käyttämistäsi väreistä ja ei liian runsaista koristeluista!

    • Kiitos! Mustakin gesso ja muutenkin paketin materiaalien värit sopi tosi hyvin yhteen kuvien kanssa! Mikä on hyvä sattuma, sillä tulostin kuvat jo ennen kurssille menoa, enkä oikeastaan tiennyt etukäteen millainen albumista tulee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s