cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vesillä ja metsissä kesämaisemissa

4 kommenttia

Kuluneen kesän aikana tuli vietettyä ennätyspaljon aikaa järvellä. Innostuin tänä kesänä kalastuksesta oikein kunnolla, joten sen parissa on vierähtänyt aikaa. Myös kamera on toki päässyt retkille mukaan, myös metsiin kävely- ja pyöräilyretkille. Olen lenkkeillyt läpi kesän, tosin pääasiassa aika on mennyt juostessa, joten valokuvausreissut kameran kanssa on pitänyt sitten ottaa erikseen. Kuvia kuitenkin on ja kesän bloggailutauon myötä ei olekaan tullut niitä tänne paljoa laiteltua. Joten tässä niitä, palataan siis näiden kuvien kanssa vielä hetkeksi kesän tunnelmiin.

summertime01

summertime02

summertime03

summertime04

summertime05

summertime06

summertime07

summertime08

summertime09

summertime10

summertime11

summertime12

summertime13

summertime14

summertime15

Translation:

Let’s take a trip back to the summer with these photos.

Mainokset

4 thoughts on “Vesillä ja metsissä kesämaisemissa

  1. Ihania kuvia! Saitko kalassa saalista?

    • Kiitti! Joo, kyllä sitä jotain saalistakin on tullut, vaikka suurin osa tosin niin pieniä, että takas järveen joutavat. Mutta ei se pelkkä saalis, vaan se kalastustunnelma! ;)

  2. Oi kuinka näistä välittyykään kesän tunnelma :) Varsinkin nuo vesillä otetut kuvat viehättävät – ne ovat niin lähellä sydäntäni; keskisestä Suomesta kun olen kotoisin ja järvien läheisyydessa lähes avioitumiseeni asti asunut. Nyt sitten täällä ”kuivalla maalla” aina odotan niitä päiviä kun pääsen veden äärelle…siellä sielu ja sydän lepää oikein todella. Myös metsäiset tiet missä ei ole asumuksia lähimaillakaan ovat osa sielunmaisemaani… varmaan tulen palaamaan näitä kuvia katsomaan moneen kertaan – niin paljon ne minua puhuttelevat!

    • Kiitos paljon! Olen kyllä samaa mieltä, että veden äärellä sielu lepää :) Ihana kuulla, että tykkäsit kuvista,näitä samantyylisiä tulee vielä varmaan toisenkin postauksen verran, kun jäi vielä niin monta hyvää otosta tän jutun ulkopuolelle, jotka olisi tehnyt mieli jakaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s