cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Irtileikattuja kukkia

15 kommenttia

Se on taas torstai ja Skräppihetkien uuden haasteen aika! Tänään aiheena on kuvioiden irtileikkaaminen kuviopaperista, eli sivun koristelussa pitäisi käyttää ainakin yhtä tälläistä koristetta. Kuvio voi olla joku abstrakti muoto tai sitten paperissa valmiina oleva kuvio jota myöten leikkaa, kuten mun esimerkkityössä nuo kukat. Leikkasin ne irti sormiveitsellä ikivanhasta Daisy D:n paperista. Paperi on ollut mulla vuosia, mutta se on liian villin kuviointinsa takia jäänyt käyttämättä. Näin irtileikattuna kukat toimivat kuitenkin hyvin, kun taakse saa enemmän rauhallista vaaleaa taustaa. Tässä käytin Pion Designin paperia. Itseasiassa paperi on joulupaperia, mutta tämä kääntöpuoli oli ihan normaalia. Olen tykästynyt muutenkin sarjan papereihin, niissä on monesti tälläistä kivaa taustaan sopivaa pientä tekstuuria, joka ei kuitenkaan ole liian hallitsevaa. Sivun tarinoinnista puuttuu vielä vuosiluku, jonka lisään kunhan tarkistan oikean vuoden.

lapsuudenkoti

Translation:

It’s thursday and time for the new Skräppihetket challenge. Create your layout using something that has been fussy cut as a decoration. Like in my page those flowers are. The page is about my childhood home.

15 thoughts on “Irtileikattuja kukkia

  1. Todella hieno leiska!!

  2. Upeat värit ja todella kaunis sivu!

  3. Wau, tykkään todella paljon!

  4. Kyllä on ihana työ…
    Oikeen hyvä väri maailma :)

  5. Vuosi on luultavasti -92, tai -91, yritin noita vanhoja kuvia katselemalla päätellä vuosiluvun. Kuvan takana on vuosi -92, mutta minut tuntien siihen aikaan tuli kuvat teetettyä aika harvoin..terkuin äiti

  6. Ihana, pirteä leiska!

  7. Tämä on kyllä niin kaunis, ihailin sitä jo aiemminkin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s