cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lumikuono

12 kommenttia

Mulle on kertynyt vino pino keskeneräisiä leiskoja. Niitä pitäisi saada valmiiksi asti. Tämän leiskan aloitin jo huhtikuussa Intohimona Skräppäyksessä. Tämä olikin lähes valmis, lisäsin vain vähän paperisuikaleita ja nappeja päälle. Musta tuntui, että tämä oli mennyt pilalle kun piirtelin pohjaan noita ympyröitä, ja olin ajatellut peittää ne jollakin. Mutta nyt kun katsoin tätä uudestaan näin pitkän ajan jälkeen, oikeastaan tykkäsinkin niistä joten annoin niiden jäädä näkyviin.

lumikuono

Translations:

I have so many unfinished layouts at the moment. This is one of them, from april. I just added some paper stripes and buttons and it was done.

12 thoughts on “Lumikuono

  1. Mun mielestä nuo ympyrät sopii yllättävän hyvin tuohon työhön; ja nimenomaan tuon värisinä! Hauska leiska muutenkin – niin aihe kuin asettelu ja värit!

  2. Nuo ympyräthän on aivan ihanat! Kaunis, herkkä sivu!

  3. ihana leiska!!! minustakin ympyrät ovat hauska lisä leiskaan. itselläni on ongelmana pikemminkin töitten laittaminen blogiin, mitenhän sitä saisi fiksusti kirjoitettua tröistä???? se on oikeastaan se hankalin osa. pitäisikö vain kuvata ja julkaista ilman tekstiä ;)

    • Kiitos! :) Joo no tuttua tuokin, itsellä välillä lyö niin tyhjää, mitä sitä oikein aina kirjoittelee töistä. Varsinkin jos sen tekemisestä on kulunut jo vähän aikaa, eikä enää muista mitä sitä on miettinyt työtä askarrellessa.. Tarvittaisiin joku askartelulause-generaattori! ;D

  4. Kaunis sivu. Ympyrät sopivat tähän hyvin.
    Nostin blogisi esiin täällä http://paperillalehti.blogspot.fi/2013/08/paperilla-arpoo.html#comment-form

  5. Kaunis, hempeä ja hyväntuulinen leiska!

  6. Ympyrät rules! Kaunis sivu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s