cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Runsaskukkainen onnittelukortti

8 kommenttia

Se onkin sitten jo elokuu! Olisikohan pikkuhiljaa aika palata siis täällä blogissakin jo normaaliin rytmiin. Tarkoitus oli kyllä blogata kesällä noin kerran-pari viikossa, mutta se nyt sitten vähän jäi töiden, reissujen ja mökkeilyn lomassa. Mutta lisää noista reissuista myöhemmin. Lisäksi syytän lähes koko kesän kestänyttä parvekeremonttia. Koska kuvaan aina kaikki askarteluni parvekkeella ja se ei ole onnistunut, on valmiiden töiden kuvailut jääneet vähäisiksi. Tässä nyt kuitenkin yksi viime viikolla syntynyt synttärikortti, josta ei kyllä kukkaloistoa puutu.

sweet_girl_card

Ps. Olen myös liittynyt Instagrammiin, löydyn sieltä nimellä veilanski. Seuraajille saattaakin tämä kortti olla jo tuttu, on vilahtanut jo aiemmin siellä nimittäin. Antakaahan tekin nikkinne, niin pääsen seurailemaan myös teitä!

Translation:

It’s already august! I think it’s slowly time to get back to normal swing of things here in the blog. I was supposed to blog more often during the summer, but travelling, work and trips to summer cottage took all my time. More about the trips later, but here’s one birthday card I made last week. I’ve also joined Instagram (you may have seen glimpse of this card there already), my nick is veilanski. Tell me your nick too, so I can follow you!

8 thoughts on “Runsaskukkainen onnittelukortti

  1. Todella hieno!

  2. Ite en ole askarrellut tänä kesänä juuri ollenkaan. Olen viettänyt aivan helkutisti aikaa Twitterissä ja networkannu niinkuin mun elämä riippuis siitä. Tai no niinhän se riippuukin, kun ei muuten varmaan löydy töitä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s