cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Metallista tunnelmaa

12 kommenttia

Skräppihetket haasteessa on tänään aiheena metallinen tunnelma ja kohokuviointi. Näitä pitäisi siis leiskasta löytyä. Mä käytin mun työssä pahvisia rattaita, jotka värjäsin osan suihkeväreillä ja osan embossasin kuparisella kohojauheella. Lisäksi mukana on pari valmista metallikoristetta ja kiiltäviä puolihelmiä. Kohokuviointia löytyy kuvien takaa, sieltä löytyy Big Shotilla kohokuvioitu kartonki, joka on myös värjätty samoilla kimaltavilla misteillä.

veturi

Työn valokuvat ovat tuttuja parin vuoden takaa. Silloin jo mietin steampunk-aiheista leiskaa näistä kuvista, mutta jotenkin se romanttinen tunnelma vain hiipi mukaan leiskan teossa. Turkoosi kukkapaperi oli vain pakko saada mukaan, vaikka pyörittelinkin monenlaisia taustapapereita leiskaa työstäessä. Lopulta en osannut päättää näiden kahden paprun välillä, joten päätin sitten käyttää papereita puolet ja puolet. Mutta minkäs teet, romanttinen tyyli on vaan se mun juttu askartelussa näköjään!

Translation:

Today at Skräppihetket challenge we are feeling metallic and use embossing. I used in my page some chipboard cogwheels. Part of them I embossed with metallic embossing powder and the rest I sprayed with metallic mists. I also used metallic pearls, and metallic embellishments. The sprayed bingo note behind the photos is embossed with Big Shot. I blogged about this train couple of years ago. Back then I was thinking about making a steampunk page using the photos. But somehow I ended up making romantic page again, looks like that’s just my style now. I just couldn’t help using that rose paper in the background!

Mainokset

12 thoughts on “Metallista tunnelmaa

  1. Herkä sinikukkainen paperi toimii hyvin muiden rouheiden elementtien kanssa:) Wanhan ajan tunnelmaa!

  2. Mahtava yhdistelmä!

  3. Hienosti sopivat metalliset rattaat tähän aiheeseen! Upea toteutus.

  4. Kyllähän steampunk ja romantiikka sopivat yhteen kuin käsi ja hansikas :) Onhan steampnk-kirjallisuudessakin gaslight romance-niminen alagenre! Tosi kaunis leiska kyllä <3Tykkäisin kyllä vielä enemmän, jos koko tausta olisi tuota kukkapaperia, mutta toimii näinkin!

    • No joo, totta kyllä! Välillä vaan pitäisi tehdä vähän muutakin kuin romanttisia leiskoja, ei vaan oikein onnistu ;) Mutta kiitos! :)

  5. Upeaa tunnelmaa todella taidokkaasti tehdyssä leiskassa. Hieno!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s