cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kesämaisemia mökiltä

4 kommenttia

Kesähelteet ovat kyllä hemmotelleet. Aikaa on tullut vietettyä mökillä aina kun vain mahdollista valokuvia räpsien. Tässä alla hieman kesäisiä maisemia todistusaineistoksi. Muutenkin aikaa on tullut vietettyä tosi paljon ulkona ja askartelut ovat jääneet aika vähäisiksi myös töiden, matkustelujen (kävimme kesäkuun alussa Portugalissa ja siitäkin pitäisi muistaa muutamat kuvat postata jossakin välissä!) ja kuntoiluharrastuksien takia, joten askarteluaiheista postattavaa ei edelleenkään ole syntynyt. Muutamia keskeneräisiä juttuja on työn alla, mutta muiden kiireiden takia on tullut otettua niidenkin kanssa aika rauhallinen työtahti. Tällä välin nautitaanhan kesästä!

mok01

mok02

mok03

mok04

mok05

mok06

mok09

mok07

mok08

mok10

Translation:

Here’s some photos from summer cottage. Been spending a lot of time outside enjoying the sun, so haven’t been crafting much lately.

Mainokset

4 thoughts on “Kesämaisemia mökiltä

  1. Aivan ihania kuvia!

  2. Hyvä ladata akkuja kunnolla talven varalle, kyllä silloin ehtii sitten askarrella kesänkin edestä! Nautitaan kesästä ja odotellaan sopivia sateita, jolloin malttais vähän askarrellakin. ;O)

    • Niinpä! Talvella saa sitten nyhjöttää sisällä senkin edestä! Toivottavasti ei vielä ihan liikaa sateita kuitenkaan tulisi :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s