cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Luonnos ja tarinointi leiskassa

4 kommenttia

Ensinnäkin kiitos kaikille, jotka olette jo osallistuneet arvontaani, ja jakaneet infoa blogeissanne ja fb:ssä! Täällä on ollut viime päivinä niin kiirettä, mm. mökillä reissatessa, jääkiekkoa seuratessa ja salilla juostessa, että blogin päivitys on unohtunut ihan kokonaan. Askarteluita on kuitenkin tullut tehtyä, eli jospa niitä saisi pian kuvattuakin ja blogiin asti. Raahasin nimittäin mökille laatikollisen keskeneräisiä askarteluita ja sain suurimman osan valmiiksi asti!

metsaretkeilya1

Tässä nyt kuitenkin leiskani uuteen Skräppihetkien haasteeseen, jossa pääosassa on tällä kertaa tarinointi plus Lintsin tekemä luonnos. Molemmat on siis löydyttävä leiskasta. Mä tein mun leiskan tällä kertaa diginä. Digileiskoissa on musta helpompaa keskittyä pitkään tarinointiin, plus kun sitä voi muokata koneella useaan otteeseen. Taustapaperi on kauan sitten hankittu ilmaiskappale Two peas in a bucketista ja kukat ovat itseasiassa fontti (wm flowers 3) DaFontista. Kuvalliset fontit on niin käteviä digeilyssä, kun niistä saa helposti skaalattua minkä kokoisia vaan.

Translation:

Here’s my layout for new Skräppihetket challenge. This time theme is journaling and pagemap by Lintsi. I made digital page this time, because I think it’s easier to write longer journalings on computer. My page is about how I like to walk in the forests, taking photos and finding new places. Background paper is old freebie from Two peas in a bucket and roses are a font from Dafont (wm flowers 3). It’s fun to use picture fonts in pages, because you can scale them in any size you need.

Mainokset

4 thoughts on “Luonnos ja tarinointi leiskassa

  1. Hei! Olipas sinulla kivoja digiskräppejäsi. Olen aiemmin skräpännyt papereista, mutta haluaisin oppia diginäkin. Täältä pääsen alkuun. Millä ohjelmalla olet näitä tehnyt?

    • Kiitos! Itse käyttelen mitä mitäkin ohjelmia, mutta aloittelijoille suosittelisin esimerkiksi Photoshop Elementsiä!

  2. Kaunis kokonaisuus. Tämän kertainen haaste on todellinen haaste minulle varsinkin kun en yleensä tee mitään diginä askartelussa.

    • Kiitos! Pitkät tekstit on kyllä aika haastavia kirjoittaa käsin, tai että saa mahtumaan juuri siihen tiettyyn tilaan, niinkuin tässä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s